Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Παρουσίαση Χορηγού ''Eig Evima''

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ξενοδοχείο ''Σαμαριά''  η παρουσίαση του χορηγού των εμφανίσεων αλλά και ολόκληρου του πακέτου αθλητικού υλικού αγώνων, αποστολών και προπόνησης. Χορηγός η ασφαλιστική ''Eig Evima'' της οποίας ο αντιπρόεδρος κ. Μάρκος Κατσουλάκης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Βεργάκης, εκτός από την παρουσίαση και τις ευχαριστίες προς τον χορηγό, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας και την ανάγκη στήριξης της μοναδικής εκπροσώπου του νομού Χανίων στην κατηγορία από φορείς, επιχειρηματίες και φιλάθλους. Από την πλευρά του ο κ.Κατσουλάκης αναφέρθηκε εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη διαχρονική παρουσία του Μινωταύρου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, στην προσφορά της ομάδας στα μικρά παιδιά μέσω των ακαδημιών που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Παπαδάκης, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να μπορεί σε αυτή του την ενασχόληση, εκτός από τις εγκαταστάσεις και το οικογενειακό κλίμα να έχει την πληρότητα και την ποιότητα σε αθλητικό υλικό, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τις ανανεώσεις και τις προσθήκες στο ρόστερ.
Παρουσιάστηκαν επίσης τα 12 μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, από τα οποία έδωσαν το παρών οι Συροκάκης, Γαλανάκης, Νικολαίδης, Καβρουλάκης, Θάνος, Ψαράκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης και Τσικουδάκης. Απουσίαζαν λόγω επαγγελμτικών υποχρεώσεων οι Τσαγκαράκης, Ξεκουκουλωτάκης και Γουνάκης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης η είδηση που βγήκε είχε να κάνει με το χρώμα της 2ης εμφάνισης, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε θα είναι πορτοκαλί!
Ευχαριστήριο:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους αδερφούς Περογιάννη και το ξενοδοχείο “Σαμαριά” για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, του κεντρικού χορηγού, των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας τη φετινή χρονιά”.