Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

23 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο 1ο φιλικό...

Κάτι παραπάνω από... 2 εντεκάδες χρησιμοποίησε ο Βασίλης Παπαδάκης, στο 1ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας για τη φετινή χρονιά, αφού αγωνίστηκαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Η 11άδα στο Α΄ημίχρονο είχε μεγαλύτερη συνοχή και ουσία, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς αποτελούνταν κυρίως από ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρισυ ή παλαιότερα στο ρόστερ της ομάδας μας (με εξαίρεση τον Τσικουδάκη). Σε αυτό το διάστημα υπήρχε συνοχή, καλή κυκλοφορία και 2 τέρματα από τον Δημούση στο 17΄και 34΄. Η... 12άδα που χρησιμοποιήθηκε στο 2ο μέρος, είχε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνηση, δημιούργησε πολλές καλές φάσεις για να πετύχει αρκετά τέρματα, αλλά δεν είχε την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Ο Άρης Ρεθύμνου μείωσε με ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση στο 76΄. Ο μόνος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Συροκάκης, για να μπορέσει ο Βασίλης Παπαδάκης να ''τσεκάρει΄΄ τον Γουνάκη κάτω από τα δοκάρια στο 2ο μέρος, αλλά η μορφή του αγώνα δεν βοήθησε, καθώς η ομάδα μας γενικότερα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι Κοκολάκης, Πλατώνης, Λυβιάκης.
Α΄ημίχρονο: Αρχοντάκης, Καράκης, Γκούντελος, Σαρίδης, Πατεράκης, Νταγκουνάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Καλαιτζάκης, Βακαλουνάκης, Τσικουδάκης, Δημούσης (35΄Τσιτσιριδάκης).
Β΄ημίχρονο: Γουνάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης (60΄Δημητρογιαννάκης), Μαρινάκης, Τσαγκαράκης, Νικολαίδης, Θάνος, Μιχάκης, Καβρουλάκης, Τσιτσιριδάκης (60΄Ψαράκης).