Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ισόπαλο το ντέρμπι στις Μουρνιές.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  23η αγωνιστική
Σάββατο  22/02/2020
Γήπεδο Μινώταυρου Μουρνιές
Μινώταυρος-Απόλλων 1-1
Στο σημαντικότερο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της ΕΠΣ Χανίων Μινώταυρος και Απόλλωνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι δύο ομάδες, σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο με πολλές και δυνατές μονομαχίες, χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων (που είχε το άγχος για το αποτέλεσμα) μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 49' ανάγκασε τον Καλοριζικάκη σε μεγάλη επέμβαση στο αριστερό ¨γάμα' της εστίας του.
Δέκα λεπτά αργότερα, στο 58'  το γήπεδο πήρε 'φωτιά" με τον αρχηγό του Μινώταυρου, Βαγγέλη Θάνο, να σκοράρει μέσα από την περιοχή και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα μας 1-0.
Το προβάδισμα των πράσινων κράτησε μόλις 3 λεπτά με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 1-1.
Η ομάδα του Αη Γιάννη που καιγόταν για τους βαθμούς πίεσε το τελευταίο ημίωρο για το γκολ της νίκης με την ομάδα μας να ψάχνει το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις.
Ο Απόλλωνα ειχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 στο 90'  αλλά οι πράσινοι απάντησαν  με την ευκαιρία του αγώνα στο 90+4 όταν ο Μιχάκη βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα αλλά ο Ντακουνάκης απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.
 Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Κοσμαδάκης, Αμαξόπουλος (68’ Φανδριδάκης), Μπίλλης (40’ Δημητρίου), Καγλαντζής, Ζαγκουντίνος, Τιχομίροφ, Παπαδάκης (86’ Βουρτσάνης), Θάνος, Σκουρτάι (68’ Μιχάκης)