Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Πέρασε.."αέρας" από τα Νεροκούρου.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  22η αγωνιστική
Σάββατο  15/02/2020
Γήπεδο Νεροκούρου
Ηρακλής Ν-Μινώταυρος 1-4
Πολύ καλή εμφάνιση (και) σήμερα από τον Μινώταυρο και εντυπωσιακό πέρασμα από τα Νεροκούρου με σκορ 1-4.
Τα παιδιά του Γιώργου Πανίδη συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κερδίζοντας πολύ εύκολα τον Ηρακλή μέσα στα Νεροκούρου με σκορ 1-4 και καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας μάλιστα 3 γκολ μέσα σε μισή ώρα!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13' με τον Δημητρίου να δίνει προβάδισμα στην ομάδα μας 0-1, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα το 0-2 από τον Σκούρτη στο 24'. 0-3 για την ομάδα μας με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον Χαλιβελάκη! 
Ο Δημητρίου πέτυχε και 2ο γκολ στο 65' διευρύνοντας το σκορ για την ομάδα μας στο 0-4.
Ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει 10' πριν το τέλος τις αναμέτρησης με έναν .."πρώην πράσινο" τον Μυριδάκη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Πολύ καλή εικόνα και πολύ καλή εμφάνιση από τους "πράσινους" που δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα σκοράροντας ταχτικά... 
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Μιχελάκης, Χαλιβελάκης (79' Λεουνάκης), Χρυσός, Αμαξόπουλος, Θάνος, Μπίλλης, Κοσμαδάκης (73' Μιχάκης), Ζαγκουντίνος, Σκούρτης (60' Παπαδάκης), Τιχομίροφ, Δημητρίου (67' Μπαδιεριτάκης)