Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Λευκή Ισοπαλία στα Νεροκούρου.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  20η αγωνιστική
Τετάρτη  02/02/2020
Γήπεδο Νεροκούρου
Ίκαρος-Μινώταυρος 0-0
Μέσα σε λίγες μόλις μέρες μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό και την πρόκριση του Μινώταυρου στον τελικό του Κυπέλλου, Ίκαρος και Μινώταυρος αναμετρήθηκαν ξανά αυτή την φορά στα Νεροκούρου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν για την νίκη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας στο 0-0.
Ο Ίκαρος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Καλοριζικάκη να τους αρνείται το γκολ ενώ λίγο αργότερα ο Ίκαρος είχε και οριζόντιο δοκάρι.
Η απάντηση των πρασίνων ήρθε λίγο αργότερα με τον Μιχάκη αμαρκάριστο στο ύψος του πέναλτι να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Νιαουνάκη.
Ο Μινώταυρος είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 75' όταν ο Μιχάκης βγήκε τετ α τετ αλλά ο Νιαουνάκης του αρνήθηκε το γκολ.
Mινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Θάνος, Δαμανάκης, Χαλιβελάκης, Καγλαντζής, Μπίλλης, Κοσμαδάκης, Ζαγκουντίνος (90' Χρυσός), Δημητρίου, Παπαδάκης (63' Σκούρτης), Μιχάκης (74' Τζωρτζάκης)