Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση - Δελτίο τύπου.

Ανανεώσεις-Μεταγραφές

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Δοντσίδη, Μανώλη Κελαϊδή, Νίκο Περαθωράκη, Δημήτρη Σύρμο οι οποίοι θα αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδα μας και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Μαρκάκη, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα μας για την οποία αποτελεί τιμή η ένταξη σε αυτήν ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιριστή με τόσες παραστάσεις και εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και με τέτοιο ήθος.
Ανακοινώνει και καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια μας τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Δημούση και Γιάννη Περδικάκη οι οποίοι και στο παρελθόν φόρεσαν με επιτυχία και τίμησαν την φανέλα της ομάδας μας και μάλιστα πανηγύρισαν με αυτήν κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και super cup. Στο φονικό δίδυμο που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και super cup ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία τη νέα σεζόν.
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών με την ευκαιρία της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Βαρδάκη στον Κισαμικό και με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας μετά από τέσσερα χρόνια, ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για το ήθος και τον χαρακτήρα που υπέδειξε.Ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και οι μεγάλες ικανότητες του θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα του. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία. Η πόρτα και η οικογένεια του Μινώταυρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.