Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση-Δελτίο τύπου

Ο Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παπαδάκη Κώστα ο οποίος μέχρι πέρυσι φορούσε την φανέλα της Σπάθας Κολυμβαρίου. Ο Κώστας Παπαδάκης είναι μεσοεπιθετικός και πέρσι αγωνίστηκε με την Σπάθα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Χανίων σημειώνοντας 5 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στο περιφερειακό πρωτάθλημα (2008-09) σημειώνοντας και 3 γκολ ενώ έχει στεφθεί 2 φορές πρωταθλητής της Β' ΕΠΣ Χανίων τόσο με την φανέλα των Ροδωπού 2010-2011 (15 γκολ) όσο και με την φανέλα της Σπάθας 2011-2012 (7 γκολ) ξεχωρίζοντας με την απόδοση του και τα γκολ που σημείωσε.
Ο Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Μπασιαδάκη. Ο Δήμος Μπασιαδάκης είναι μεσοαμυντικός και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ-20 του Πλατανία ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Α.Ε. Κυδωνίας όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του κερδίζοντας επάξια την μεταγραφή του στην ομάδα της Κ-20 του Πλατανιά.
Ο Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Σοφοκλή Τρουλινού μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών. Ο Σοφοκλής προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ με την ιδιότητα του πλέων ως γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί και με την προπόνηση τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.