Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Όμιλος τίτλου 7η αγωνιστική (26-1-2013)

Ντροπιαστική ήττα-συντριβή για την ομάδα μας.

Ασπίδα-Μινώταυρος 6-1

Μία από της μεγαλύτερες σε έκταση ήττες (ίσως την μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας) υπέστη ο Μινώταυρος από την Ασπίδα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη τους εμφάνιση οι παίχτες του Μινώταυρου δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 1' με γκολ του Κλωτσοτήρα 1-0 και με 2-0 στο 4' με γκολ του Δημούση.
Τα χειρότερα για τον Μινώταυρο ήρθαν στο 21' όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Δοντσίδης (δεύτερη κίτρινη). Στο 35' ο Κλωτσοτ'ηρας έκανε το 3-0 και στο 45' ο Λούλος έκανε το 4-0 (σκορ ημιχρόνου).
Στην επανάληψη ο Καράκης μείωσε για τον Μινώταυρο σε 4-1 στο 57' για να ακολουθήσουν ακόμα δύο γκολ για την Ασπίδα στο 80' με τον Δημούση και στο 92' με τον Λαμπρόπουλο.
Αιτίες για την ήττα-συντριβή υπάρχουν πολλές αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία (όποια και αν ήταν τα προβλήματα την τελευταία εβδομάδα) μία ήττα-συντριβή και μάλιστα από τέτοιας δυναμικότητας αντίπαλο μόνο προβληματισμό δημιουργεί.
 Ο Μινώταυρος παρατάχθηκε με Αρχοντάκη, Πατεράκη Γ., Πατεράκη Σ.(70' Σχοινάς), Καράκης, Γκούντελος (45' Βλαμάκης λ.τ.),Δοντσίδης, Περαθοράκης, Ντακουνάκης, Καλαιτζάκης, Μιχάκης, Κοκκινάκης (70' Ξηράκης).