Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο Γιαννουλάκης καθάρισε για την Ιωνία 2000

Ιωνία 2000 - Μινώταυρος 3-1

Ελέω ...Γιαννουλάκη η Ιωνία πήρε το ντέρμπι.
Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Μινώταυρος προηγήθηκε 0-1 με κεφαλιά του  Ντακουνάκη και κατά γενική ομολογία έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Όλα αυτά πριν αναλάβει δράσει ο ήρωας της αναμέτρησης για την Ιωνία 2000 κύριος Γιαννουλάκης (διαιτητής της αναμέτρησης και για όσους δεν τον θυμούνται αυτός που ακύρωσε το γκολ του Ντακουνάκη την 2η αγωνιστική με υπόδειξη του επόπτη για οφσάιντ από....κόρνερ).
Ο ...διαιτητής?... έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Ιωνίας- και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πέναλτι που μόνο αυτός είδε..-και κίτρινη κάρτα στον Δοντσίδη!!(ο Δοντσίδης ήταν πεσμένος κάτω)
Ο Αρχοντάκης απέκρουσε (μπλόκαρε) το πέναλτι και ο ...διαιτητής ..έδωσε επανάληψη.
Εν μέσο έντονων διαμαρτυριών απείλησε διακόψει προσωρινά το παιχνίδι για να συνεχιστεί με την επανάληψη του πέναλτι και το 1-1 (παρ ολίγο να το πιάσει και αυτό ο Αρχοντάκης).
Το γκολ της Ιωνίας δεν το πανηγύρισαν ούτε οι φίλαθλοι της  Ιωνίας 2000 ούτε ο πάγκος ούτε οι παίχτες αντιλαμβανόμενοι το άδικο της απόφασης του ...διαιτητή?
 Πέναλτι για τον Μινώταυρο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Καλαϊτζάκη  να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με τους μισούς παίχτες να είναι εντός περιοχής αλλά ο... διαιτητής? να μην δίνει αυτή τη φορά ..επανάληψη.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιωνία 2000 μπήκε πιο δυνατά και τέλειωσε το παιχνίδι κάνοντας γρήγορα το 3-1 και εκμεταλλευόμενη τα νεύρα (δικαιολογημένα) των παιχτών του Μινώταυρου.
Από εκεί και πέρα υπήρχε ένας μονόλογος του Μινώταυρου αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα 15' πριν το τέλος ο Γκούντελος με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Θάνο που μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ιωνίας 2000
Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Μινώταυρο στο πρώτο ημίχρονο λόγο τραυματισμού αποχώρισαν Χατζόπουλος και Κελαιδής. Ενώ τραυματίας τελείωσε το παιχνίδι και ο Βαρδάκης.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες. Από τον Μινώταυρο αποβλήθηκε ο Καράκης με τραβηγμένη 2η κίτρινη κάρτα. Αποβολή και για τον προπονητή του Μινώταυρου Γιάννη Μαρκάκη γιατί ζήτησε από τον ..διαιτητή να του επιτρέψει να κάνει την 3η αλλαγή!!!!
Τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα του Μινώταυρου δεν σταματούν στο ανύπαρκτο πέναλτι και στην επανάληψη που έδωσε ο ...Γιανούλακης αλλά και στο ότι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι βγάζοντας εύκολα την κάρτα στους παίχτες του Μινώταυρου και δύσκολα και άλλο χρώμα από αυτό που έπρεπε στους παίχτες της Ιωνίας 2000.
Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής αδικεί την ομάδα μας και ο Μινώταυρος έχει ζητήσει το dvd του αγώνα.