Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Άρης Σούδας-Μινώταυρος 1-3 (ομιλος τίτλου 4η αγωνιστική)

Ο Μιχάκης έκανε στο 55' το 3-1
Η συνέχεια του διακοπτέντα αγώνα της 4ης αγωνιστικής (λόγο καιρού) με τον Άρη Σούδας παίχτηκε σήμερα στο γήπεδο της Σούδας.
Ο αγώνας θυμίζουμε είχε διακοπή στο 31' και ενώ το σκορ ήταν 0-2 για την ομάδα μας με γκολ του Κελαϊδή και του Ντακουνάκη.
Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στα εναπομείναντα 14' του πρώτου ημιχρόνου και μείωσε το σκορ σε 2-1 με γκολ του Κονταξάκη στο 40' ενώ στο 43' έφτασε κοντά στην ισοφάριση (είχε δοκάρι με τον Κλοθάκη).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευτύχης Μιχάκης (έχει γενέθλια σήμερα) στο 55' έκανε το 3-1 και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίχτες του.
Ο Μινώταυρος δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα. Οι παίχτες είχαν αναπαυτεί με το σκορ πριν την διακοπή αλλά και η απογοήτευση για την ήττα με την Ιωνία 2000 και ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να πιάσει καλή απόδοση.
Ο Μινώταυρος παρατάχθηκε με Αρχοντάκη κάτω από τα δοκάρια. Δοντσίδη, Πατεράκη Γ., Βλαμάκη, Γκούντελο, Ντακουνάκη, Περαθοράκη, Καλαϊτζάκη, Μιχάκη (87' Κοκκινάκη), Ξηράκη (65' Πατερακης Σ.), Σχοινάς (50' Σαριδάκης) 
Γενέθλια σήμερα για τις παλιό-σειρές Ντακουνάκη και Μιχάκη εμείς να τους ευχηθούμε να έχουν χρόνια πολλά με υγεία.