Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλος τίτλου 8η αγωνιστική (2-2-2013)

Μινώταυρος Μουρνιών-Ίκαρος 0-0

Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τον Μινώταυρο, εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με παίχτη λιγότερο.
Ένα παιχνίδι που οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη μπήκαν δυνατά για να το κερδίσουν θέλοντας να αποδείξουν ότι η ήττα και η κακή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μία κακή παρένθεση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Μινώταυρος ήταν καλύτερος, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και έδειχνε πιο ομάδα από τον Ίκαρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ένα αψυχολόγητο σφύριγμα του Διαιτητή κ Ούτα πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Στο 48' ο Μιχάκης μετά από λάθος της άμυνας του Ικάρου πήρε την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ανετράπη από τον τελευταίο αμυντικό του Ικάρου έξω από την περιοχή.
Και ενώ όλοι περίμεναν να δοθεί φάουλ και κόκκινη κάρτα για τον παίχτη του Ίκαρου, ο διαιτητής (μέχρι εκείνη την στιγμή χωρίς λάθη) έδωσε επιθετικό φάουλ και δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Μιχάκη για θέατρο! Άδικη απόφαση και αναρωτιόμαστε τι σκέφτηκε ο διαιτητής; Ότι ο Μιχάκης προτίμησε να πέσει έξω από την περιοχή κερδίζοντας φάουλ ενώ μπορούσε να βγει τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ίκαρου;
Η απόφαση αυτή σήκωσε δικαιολογημένα) θύελλα διαμαρτυριών.
Παρά την αλλαγή στην αριθμητική ισορροπία και ενώ όλοι περίμεναν ότι η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη θα κλειστεί για να κρατήσει το 0 στην άμυνα από το 50' και μετά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο.
Χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με Ντακουνάκη Χατσόπουλο και Σαριδάκη, (απέκρουσε αμυντικός πάνω στην γραμμή και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο) με παίχτες που "κατάπιναν χιλιόμετρα" και αποσπώντας ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα της κερκίδας ο Μινώταυρος έδινε την εντύπωση ότι αυτός παίζει με παίχτη παραπάνω και ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου.
Το γκολ δεν ήρθε αλλά ο Μινώταυρος θύμισε Μινώταυρο από 2010-11 αναγκάζοντας τους παίχτες του Ίκαρου να καθυστερούν στην επαναφορά της μπάλας. 




Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε την ομάδα με τους Αρχοντάκη, Καράκη, Πατεράκη Γ., Κελαιδή, Βαρδάκη, Ντακουνάκη Καλαϊτζάκη (ταυματίστικε στο 38΄και την θέση του πήρε ο Χατσόπουλος (80' Κοκκινάκης) Καλλέλης ( 70'Σαριδάκης), Γκούντελος, Περαθωράκης, Μιχάκης
Έχασε τον έλεγχο ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο με δύο σοβαρά λάθη. Άριστοι οι δύο επόπτες της αναμέτρησης.