Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μπαράζ ανόδου 2η αγωνιστική (14-5-2014)

Μινώταυρος-Άρης Ρεθύμνου 2-0

Πρώτη νίκη στα μπαράζ και κορυφή για τον Μινώταυρο.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα του Περδικάκη που στο 5' σε μία από τις πολλές κούρσες του χθες κέρδισε πέναλτι. Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακουνάκης κάνοντας το 1-0. 
Μετά το γκολ ο Μινώταυρος έδωσε χώρο στον Άρη και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με τους Περδικάκη Τρουλινό, Καλαϊτζάκη χωρίς όμως να τα καταφέρει. Με μία μεγάλη φάση για κάθε ομάδα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει δοκάρι σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 20' και για τον Μινώταυρο με τον Περδικάκη να βγαίνει σε τετ α τετ αλλά να τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή για τον Μινώταυρο. Γκούντελος και Μαρκάκης αντί  Καλαίτζάκη και Τρουλινού. Αυτή η κίνηση του Γιάννη Μαρκάκη με την τοποθέτηση του Μπασιαδάκη στο κέντρο και του Ντακουνάκη στην κορφή της επίθεσης έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Αρχοντάκη και παράλληλα δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Άρη με τον Περδικάκη να βγαίνει από τα άκρα και αφού έχασε δύο τετ α τετ στο 67' έκανε το 2-0 κλειδώνοντας την νίκη για τον Μινώταυρο.
Πέναλτι κέρδισε ο Μινώταυρος στο 85' σε σπρώξιμο στον Ντακουνάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει μετά από εντολή του Μαρκάκη (ήθελε να επιβραβεύσει τον μικρό για την πολύ καλή απόδοση του στο παιχνίδι) ο 17χρονος Ανδρέας Σαριδάκης. Πέναλτι που απόκρουσε όμως ο τερματοφύλακας του Άρη Ρεθύμνου.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με: Αρχοντάκη, Σαριδάκη, Μπασιαδάκη (75' Σουχλάκης), Πατεράκης, Σύρμος, Δοντίδης, Ντακουνάκης, Περαθωράκης, Περδικάκης, Καλαϊτζάκης (45' Γκούντελος), Τρουλινός (45' Μαρκάκης).      
Πέναλτι Ντακουνάκη (1-0) ΚΛΙΚ ΕΔΩ