Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αποφασιστικό βήμα για Γ΄ Εθνική.

Μινώταυρος-Ζαρός 2-1

Πιο κοντά από ποτέ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία βρίσκετε η ομάδα μας μετά την αγχωτική νίκη σήμερα στις Μουρνιές με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ηρακλείου, ομάδα του Ζαρού.
Ο Μινώταυρος βρίσκετε πλέον μία νίκη μακριά (ίσως και με ισοπαλία με συνδυασμό αποτελεσμάτων) από την ιστορική άνοδο.
Οι πρωταθλητές Χανίων έκαναν μία πολύ μέτρια εμφάνιση, ωστόσο αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δόθηκαν. Η ομάδα  του Γιάννη Μαρκάκη προηγήθηκε στο 55' με εκπληκτικό τελείωμα και γκολ  στο "Γ" του Περαθωράκη, ενώ στο 60' μετά από σέντρα του Καγλατζή, ο Περδικάκης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, η μπάλα χτύπησε στο σώμα αμυντικού του Ζαρού άλλαξε πορεία και έγινε το 2-0 (αυτογκόλ). Ο Ζαρός κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, στο 84' όταν με διπλή προσπάθεια ο Χαλκιαδάκης νίκησε τον Γκολέμη.
 Δοκάρι για τον Ζαρό σε κεραυνό του Κλαπάκη στο 75', ενώ στο 77' ο Νταγκουνάκης με εξαιρετική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα για να διώξει την μπάλα μέσα από την γραμμή (η μπάλα είχε περάσει όλη) με το χέρι ο αμυντικός του Ζαρού. Ο Ζαρός φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Καλαϊτζάκη στο 51' και ενώ το σκορ ήταν 0-0.
 Μινώταυρος (Μαρκάκης Γιάννης.): Γκολέμης, Γκούντελος, Πατεράκης, Δοντσίδης, Περδικάκης, Περαθωράκης (80' Mιχάκης) , Δημούσης (60' Κελαϊδής), Καλαϊτζάκης (72' Μαρκάκης) , Καγκλατζής, Σύρμος, Νταγκουνάκης,

Η Βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές:

 1. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ                       8  (6-3)
 2. ΖΑΡΟΣ                                   5  (7-6)
 3. ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  4  (5-7)
 4.  ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ               4  (3-5)