Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

A.O.A.N-Mινώταυρος 1-0

Άτυχη στάθηκε για μια ακόμη αγωνιστική η ομάδα μας, καθώς έχασε με 1-0 στον Άγιο Νικόλαο, σε ένα παιχνίδι που είχε τις ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ με τους Μιχάκη 6΄, Ψαράκη 27΄ και Καβρουλάκη 44΄ χωρίς να κινδυνέψει καθόλου, σε ένα γήπεδο πάντως που δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Σημαντική στιγμή στη ροή του αγώνα ο τραυματισμός του Συροκάκη στο 51΄ και η αντικατάστασή του από τον Γουνάκη, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ζέσταμα. Στο 56΄ ο Δήμας με σουτ πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος και νίκησε τον Γουνάκη, γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, εκμεταλευόμενοι το γεγονός πως η ομάδα μας ρίσκαρε δίνοντας χώρους, δημιούργησαν 2 ευκαιρίες, αλλά ο Γουνάκης δήλωσε ''παρών''. Η ομάδα μας πλησίασε στην ισοφάριση με τον Νικολαίδη στο 82΄ και κυρίως με τον Μιχάκη στο 90΄, όταν μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε πάνω από τον Μπέρκοβιτς, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Πολύ καλή η διαιτησία του Γαρεφαλάκη.
Μινώταυρος: Συροκάκης (55΄Γουνάκης), Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης, Νταγκουνάκης (74΄ Νικολαίδης), Μιχάκης, Γκούντελος (62΄ Δημούσης), Καβρουλάκης, Ψαράκης.
Σημ.: Ο Αντώνης Συροκάκης διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, από το οποίο επειδή δεν υπήρχε ΩΡΛ, πήγε στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαγνώστηκε κάταγμα στη μύτη. Η αποστολή της ομάδας επισκέφτηκε τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο, όπου μετά τις σχετικές εξετάσεις, όλοι μαζί γύρισαν στα Χανιά. Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Μινωταύρου, εύχονται στον Αντώνη Συροκάκη, σιδερένιος και ταχεία επάνοδο στα γήπεδα.