Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη νίκη φέτος στις Μουρνιές.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  4η αγωνιστική
Κυριακή  5/10/2019 ωρα 11:00πμ
Γήπεδο Μινωταύρου Μουρνιές
Μινώταυρος Μουρνιών-ΑΕ Κυδωνίας

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Μινώταυρο σήμερα το πρωί καθώς επικράτησε εύκολα της ΑΕ Κυδωνίας με σκορ 3-1.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού απόλεσε 2 μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 5' του παιχνιδιού κατάφερε στο 6' να προηγηθεί με σκόρερ τον Βασίλη Γκιούλα για το 1-0.
Το 2-0 διαμορφώθηκε 10 λεπτά αργότερα, στο 16' με τον Κώστα Γουργιώτη να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας και ανοίγοντας έτσι λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Βασίλης Γκιούλας στο 53΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Γιαννουδάκης έκανε το 3-0 για την ομάδα μας.
Η ομάδα του Αλικιανού κατάφερε να μειώσει στο 61'σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Παπαθεοδώρου, Θάνος, Ζαγκουντίνος, Χρυσός, Φανδριδάκης, Βουρτσάνης (66' Κοσμαδάκης), Γουργιώτης (81' Μαντσέλλι), Γκιούλα, Γιαννουδάκης (75' Μπίλλης), Δημητρίου (66' Τιχομίροφ)
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Λούπου (77' Καραχάλιος), Σφυριδάκης, Δάσκαλος (66' Στ. Δασκαλάκης), Βροντάκης, Χιντρέι, Μάντζαρης (81' Λαδόπουλος), Μπαλλίου, Καλογεράκης, Αναγνωστόπουλος (81' Χανιωτάκης), Ι. Δασκαλάκης