Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πέρασε με σπουδαίο διπλό από το Κολυμβάρι ο Μινώταυρος

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  1η αγωνιστική
Σάββατο 28/9/2019 ωρα 16:30πμ
Γήπεδο Κολυμβαρίου
ΣΠΑΘΑ-Μινώταυρος Μουρνιών 1-2
Με "πειστική" εμφάνιση και δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από μια δύσκολη έδρα απέναντι στον "κακό της δαίμονα τα τελευταία χρόνια, την ομάδα της Σπάθας. Το σκορ άνοιξε στο 31' με εκτέλεση πέναλτι ο Δημητρίου για το 0-1, πέναλτι που κέρδισε ο Γκίουλα. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Νίκος Φαντριδάκης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Στέλιος Ζαγκουντίνος με κεφαλιά έκανε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Η Σπάθα κατάφερε να μειώσει για το τελικό 1-2 στο 73' με τον Καλογερίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Περαθωράκη και σύγχυση στα καρέ του Καλοριζικάκη.

Διαιτητής: Π. Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης - Κανελάκης

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Καραγιώργος, Τερεράκης, Καλογρίδης, Τζαγκαράκης (86' Σκορδύλης), Μυφτάρι (68' Μετόντιεφ), Περαθωράκης, Ηροδότου, Αλλκούρτι, Κένγκα, Ζογράφι (46' Γλεντουσάκης)
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Θάνος, Ζαγκουντίνος, Χρυσός, Φανδριδάκης, Γουργιώτης (68' Μιχάκης), Καγλαντζής (90' Παπαθεοδώρου), Γκιούλα, Γιαννουδάκης (90' Μαντσέλλι), Δημητρίου (78' Κοσμαδάκης)


Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος: Μινώταυρος-ΑΕΚυδωνίας
 Κυριακή 6 Οκτωβρίου γήπεδο Μινώταυρου Μουρνιές.