Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Επικράτησε του Ηρακλη δύσκολα στις Μουρνιές ο Μινώταυρος.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  7η αγωνιστική
Σάββατο 26/10/2019 
Γήπεδο Μινωταύρου Μουρνιές
Μινώταυρος Μουρνιών-Ηρακλής Νεροκούρου 3-1
Με σκορ 3-1 επικράτησε ο Μινώταυρος του Ηρακλή στις Μουρνιές για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Χανίων.
Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και παρ ότι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 4' με τον Τιχομίροφ η ομάδα του Νεροκούρου ήταν πιο δραστήρια και απείλησε αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο την εστία του Καλορυζικάκη.
Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μινώταυρος πήρε προβάδισμα χάρης σε ένα έξοχο σουτ του Κώστα Γουργιώτη στο 17' 1-0. Η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24' σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Μινώταυρος σαφώς βελτιωμένος κατάφερε να περιορίσει τους επιθετικούς του Ηρακλή και να γίνει ακόμα πιο απειλητικός για την εστία του Πετράκη.
Το 2-1 ήρθε τελικά στο 73' με σκόρερ τον Τιχομίροφ μετά από ασίστ του Μιχάκη,
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιαννουδάκη. 


Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Θάνος, Χρυσός, Φανδριδάκης, Δημητρίου (53' Γιαννουδάκης), Βουρτσάνης (82' Μαντσέλλι), Τιχομίροφ, Χαλιβελάκης, Γουργιώτης (89' Παπαθεοδώρου), Μιχάκης (78' Κοσμαδάκης)
Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης,Κωνσταντουδάκης (70' Νταγκουνάκης), Μαθιουδάκης, Κοντόπουλος, Αυγέρος, Οκερέκε, Μυριδάκης (80' Κουτράκης), Μάνικος, Γιαννκούρος, Αμαξόπουλος, Παπαδημητρίου