Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ήττα από τον Ίκαρο στις Μουρνιές

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  5η αγωνιστική
Σάββατο 12/10/2019 
Γήπεδο Μινωταύρου Μουρνιές
Μινώταυρος Μουρνιών-Ίκαρος 1-3
Την 2η της ήττα για το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων γνώρισε η ομάδα μας -και αυτή μέσα στις Μουρνιές- από τον Ίκαρο με σκορ 1-3.
Ο Ίκαρος κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα μας και προηγήθηκε μόλις στο 8' με 0-1.
20 λεπτά αργότερα ο Μινώταυρος κέρδισε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Ικάρου απέκρουσε την εκτέλεση του Γκιούλα κρατώντας το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε τελικά στο 63' με τον Γουργιότη να σκοράρει σε σουτ μέσα από την περιοχή φέρνοντας προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα 1-1. 
Ο Μινώταυρος πίεσε για το γκολ της νίκης αλλά ένα παιδαριώδη λάθος μέσα στην περιοχή 10 λεπτά αργότερα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ίκαρο. το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 5' των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Κομισοπούλου - Μπραουδάκη
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Θάνος, Ζαγκουντίνος (63' Χαλιβελάκης), Χρυσός, Φανδριδάκης, Βουρτσάνης (73' Κοσμαδάκης), Γουργιώτης, Γκιούλα (57' Μπίλλη), Γιαννουδάκης (57' Τιχομίροφ), Δημητρίου
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (46' Κουργιαντάκης), Μπομπολάκης, Στεργίου (73' Ροδοκανάκης), Χριστόπουλος, Παπαδάκης (55' Αγγέλου), Γαλεράκης (57' Ντε Σόουζα), Zυμβραγάκης