Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Νέα παράσταση ..Ντοκάκη!!!


 

Όμιλος ανόδου 12η αγωνιστική
                   Μινώταυρος-Άρης Βουκολιών 1-1
Για το πόσο ρίσκο είχε η επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή τα είπαμε....
Ο "άρχων" του αγώνα αν και οι ποδοσφαιριστές δεν του έβαλαν δύσκολα (δεν έγινε η δύσκολη φάση) κατάφερε να εκνευρίσει όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο βάζοντας ο ίδιος δύσκολα στον εαυτό του.
Ο Μινώταυρος του έβαλε δύσκολα και αφού απείλησε στο 3'  με τον Περαθωράκη σε τετ α τετ, στο 7' προηγήθηκε  με τον Δημούση 1-0.
Αυτή η εξέλιξη δεν ευνοούσε τα σχέδια του διαιτητή και με αλλεπάλληλα φάουλ γύρω από την περιοχή (μερικά από αυτά ανάποδα) προσπάθησε να κλείσει την ομάδα μας στα καρέ της σπρώχνοντας τον Άρη Βουκολιών στην ισοφάριση. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 55' με λόμπα από τον Μπάτζιο, για να αρχίσει το "σόου Ντοκάκη".
Αφού το σκορ βόλευε (ήταν 1-1) άρχισε τις διακοπές στον αγώνα πρώτα 3' για να γίνει σύσταση στους φιλάθλους να μην τον βρίζουν και 5' αργότερα για 10' απειλώντας μάλιστα για οριστική διακοπή.
Αποφάσεις που έκαναν έξαλλους τους 400 περίπου φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν σήμερα στις Μουρνιές.
Επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν με τον χρόνο των διακοπών 13' και την καθυστέρηση να ξεκινήσει το παιχνίδι 10' (είχαν γίνει 2 αγώνες πριν και δεν υπήρξε πρόβλημα με τα δίχτυα στις εστίες αλλά για τον Ντοκάκη είχαν πρόβλημα!) πίστεψαν ότι είχαν συμπληρωθεί τα 90'...την στιγμή που σφύριξε.
Αγωνιστικά τώρα για την ομάδα μας ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά και θα μπορούσε στο 29΄να κάνει το 2-0 με τον Δημούση κλειδώνοντας το παιχνίδι. Δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα ο Άρης Βουκολιών να είναι πιο επικίνδυνος.
Καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες με φάσεις στις δύο εστίες και με τον Διαιτητή να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.
Χαμένες και οι δύο ομάδες με το Χ.
Καλοί διαιτητές στα Χανιά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΊ!  Δυστυχώς δεν είναι αυτοί που προωθούνται...