Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο καλός ο χορευτής όπως και να του παίξεις χορεύει!


      ntokakis aris minotavros kypello   Ο Ντοκάκης για μία ακόμα φορά θα διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας.

 Μάλιστα αυτή είναι η 3η αναμέτρηση του Μινώταυρου με τους νεοφώτιστους στην κατηγορία, ομάδα του Αρη Β'. Και αύριο όπως και στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις 'αρχοντας" του αγώνα ορίστηκε ο Ντοκάκης.
Νωπές είναι ακόμα οι διαμαρτυρίες της ομάδας μας για την διαιτησία του Ντοκάκη στον ημιτελικό του Κύπελλο που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας μας στην παράταση από τις Βουκολιές στον Ταυρωνίτη με τον Ντοκάκη να μην δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Δημούση και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό 15' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα αλλά και η μη αποβολή του Παπακαστρίτσιου 5' μετά σε εξύβριση της μητέρας και του αρχηγού της ομάδας μας Ντακουνάκη.
Γεγονότα που ανάγκασαν την ομάδα μας να βγάλει σκληρή ανακοίνωση για την εχθρική διαιτησία του (ΕΔΩ) στον συγκεκριμένο αγώνα. Ανακοίνωση στην οποία απάντησε η επιτροπή διαιτησίας αλλά και ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Χανίων κάνοντας λόγο -μεταξύ άλλων- για "ανθρώπινα λάθη" (ΕΔΩ).
Ο ορισμός του Ντοκάκη και σε αυτό το παιχνίδι με τον Άρη Β. 28 μέρες μετά τον ημιτελικό και για 2η συνεχόμενη αγωνιστική (είχε διαιτητεύσει την ομάδα μας και στο παιχνίδι με την Κορωνίδα το προηγούμενο Σάββατο με την ομάδα μας να "μουρμουρίζει" για τις κίτρινες από το 1' λεπτό του αγώνα ΕΔΩ) ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΜΕΓΆΛΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ για την επιτροπή διαιτησίας με πολύ ΡΊΣΚΟ!!
Μεγάλο το στοίχημα γιατί αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε το "ανθρώπινο λάθος" τότε  η επιτροπή διαιτησίας και ο Σ.Δ.Π. Χανίων θα μπορούν να ισχυριστούν ότι η διαιτησία του Ντοκάκη στο ημιτελικό ήταν απλά μία "ΚΑΚΉ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΧΩΡΊΣ ΔΌΛΟ", απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο και στο μπαράζ ανακοινώσεων για την διαιτησία που είχαμε τον τελευταίο μήνα Μινώταυρος, (Κεραμιά ΕΔΩ), (Αρη Σούδας ΕΔΩ) μειώνοντας ή και σβήνοντας την καχυποψία που επικρατεί στους Χανιώτες φιλάθλους μετά τις "ατυχής διαιτησίες" και τα "ανθρώπινα λάθη" του τελευταίου μήνα.
Πολύ ρίσκο  και αυτό γιατί αν γίνει το "ανθρώπινο Λάθος" αλλά πολύ περισσότερο αν αυτό το λάθος είναι ξανά υπέρ της ίδιας ομάδας και κατά της ομάδας που έχει ξανά αδικηθεί από τον συγκεκριμένο διαιτητή τότε πολύ δύσκολα θα πείσουν και τον πλέων ευκολόπιστο φίλαθλο ότι πρόκειται ξανά για ανθρώπινο λάθος που απλά τυχαίνει να είναι ξανά υπέρ της ίδιας ομάδας και ξανά εις βάρος της ομάδας μας.
Για τον κ. Ντοκάκη ο ορισμός του στον συγκεκριμένο αγώνα δεν αποτελεί ρίσκο. Δεν αποτελεί ρίσκο γιατί στην περίπτωση του ανθρώπινου λάθους θα καλυφθεί πίσω από την ευθύνη που αναλαμβάνει (με τον ορισμό του) η Επιτροπή Διαιτησίας. Άλλωστε και μετά τα "ανθρώπινα λάθη" του ημιτελικού συνέχισε να ορίζετε στο πρωτάθλημα σαν να μην έγινε τίποτα!
Αποτελεί όμως στοίχημα γιατί πρέπει να πείσει (αφού δεν δήλωσε κόλλημα) ότι τα λάθη του σε βάρος της ομάδας μας ΉΤΑΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ"
Για την ομάδα μας μετά το πρώτο μούδιασμα,...ούτε κρύο ούτε ζέστη. Άλλωστε του καλού του χορευτή όπως του παίξεις χορεύει...κερδίζοντας τις εντυπώσεις είτε έτσι ...είτε αλλιώς!!  

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές σκέψεις φίλων της ομάδας μας και σε καμία περίπτωση επίσημη θέση του Δ.Σ. του Μινώταυρου.