Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη-πρόκριση με ...νέα ανατροπή.

Ίκαρος Μουρνιών-Μινώταυρος 3-5

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων πήρε η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στα Νεροκούρου επικρατώντας του Ίκαρου 3-5 στην παράταση (3-3 κ.α.)
Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο άναψε 'ομως σχεδόν με τη έναρξη της επανάληψης καθώς στο 50' και ενώ ο Μινώταυρος έβγαινε στην αντεπίθεση ο Δαμανάκης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δίνει το φάουλ αλλά να μην βγάζει την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον ποδοσφαιριστή του Ικάρου.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ίκαρος άνοιξε το σκορ ( 55΄) από στημένο (φάουλ που υπόδειξε ο ..πάγκος του Ίκαρου στον επόπτη). Στο 60' από λάθος του Πατεράκη ο Ίκαρος έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 67' ο Καλαϊτζάκης  που λίγο πριν είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.
Νέα ψυχρολουσία στο 70' με τον Ίκαρο να προηγείται με 3-1 και την ομάδα μας να μειώνει αρχικά σε 2-3  στο 87' με τον Δοντσίδη και να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90+4 με τον Δημούση.
Μεγάλη ένταση από τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Ικάρου που διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή θεωρώντας ότι έπρεπε να είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα νωρίτερα.....με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να μείνει με 9 παίχτες.
Στην παράταση δύο γκολ του Ντακουνάκη στο 100' και του Καλαϊτζάκη στο 115' ήταν αρκετά για να σφραγίσει η ομάδα μας το εισιτήριο για τον τελικό.
Στο 110' μία απαράδεκτη υπόδειξη του επόπτη άφησε την ομάδα μας με 10 παίχτες καθώς ο κ Ντοκάκης μετά από υπόδειξη του επόπτη έδωσε απευθείας κόκκινη στον Δημούση.
Κάρτα για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα μας γιατί ο Δημούσης δεν απευθύνθηκε στον επόπτη.
Στον τελικό ο Μινώταυρος θα αντιμετωπίσει την Σπάθα.