Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 9η αγωνιστική (1-2-2014)

Βήμα ....τίτλου με νέα ανατροπή!! 

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές μπροστά σε πάνω από 700 φίλους των δύο ομάδων.
Αδικαιολόγητα αγχωμένα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη δίνοντας... δικαιώματα στην Σούδα αλλά μετά το 15΄ πήραν τα ηνία του αγώνα και βρέθηκαν 3 φορές πολύ κοντά στο γκολ.
Στο 15΄ ο Ντακουνάκης έπιασε κεφαλιά από το 1 μέτρο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 18' παράλληλη σέντρα του Δημούση ο Περδικάκης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 22΄ ο Καλαϊτζάκης σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ καθυστέρησε με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ 0-1 στο 28΄ με τον Αράπη.
Τα τελευταία 15΄του πρώτου ημιχρόνου δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με τον Μινώταυρο να είναι εμφανώς εκνευρισμένος και τους παίχτες του Άρη να βρίσκονται συχνά πυκνά κάτω προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να προηγείται με 0-1 αλλά στην κερκίδα ήταν διάχυτη η αισιοδοξία για πλήρη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιους να μιλάνε για 3-1 ακόμα και για 4-1 τελικό σκορ!!!


Αυτή η αισιοδοξία της κερκίδας μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια από τον Μαρκάκη στους παίχτες του Μινώταυρου που μπήκαν..αφηνιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 3' κατάφεραν να κάνουν την πλήρη ανατροπή.
Στο 49' ο killer Βασίλης Δημούσης με άπιαστη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα "ίσα" (1-1) και 3' αργότερα μετά από ακόμα μία καταπληκτική μπαλιά του Δοντσίδη στο δεύτερο δοκάρι ο συγκλονιστικός -για ακόμα ένα παιχνίδι- Δημήτρης Σύρμος κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη 2-1 με την κερκίδα να παίρνει..."φωτιά".
Μετά το 2-1 ο Μινώταυρος προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα δίνοντας χώρο στον Άρη και παράλληλα να παίξει στην κόντρα ψάχνοντας για το τρίτο γκολ που θα "κλείδωνε" και το παιχνίδι.
Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τα τελευταία λεπτά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με τον Άρη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 88΄για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Γκολέμη (στο 70' λ.τ. ΚελαΪδάκης), Σύρμο, Πατεράκη Γ., Κακλατζή, Καράκη, Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περαθωράκη, Περδικάκη (στο 60΄Καλέλλης), Καλαϊτζάκη (στο 78΄Μπασιαδάκης), Δημούσης.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΚΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ