Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Φιλική νίκη υπό βροχή...

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας νίκησε την Ασή Γωνιά με 1-0, σε ένα φιλικό που έγινε σε συνθήκες... χειμώνα. Χαρακτηριστικό στοιχείο του παιχνιδιού για την ομάδα μας ήταν η σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην γίνει ούτε μία επικίνδυνη φάση στην εστία του Συροκάκη, σε ένα παιχνίδι με λίγες τελικές προσπάθειες γενικότερα. Η ομάδα μας πλησίασε στο γκολ με τους Τσικουδάκη και Θάνο στο 1ο ημίχρονο, που έγιναν γενικότερα ελάχιστες φάσεις. Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε καλή κυκλοφορία, πίεσε περισσότερο, είχε διάθεση και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρά το γλιστερό αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τόσο το γκολ, όσο και μερικές πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ψαράκη, Δημούση. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 70΄ με πέναλτυ, μετά από πολύ ωραία συνεργασία του 16χρονου Τσιτσιριδάκη με τον Καλαιτζάκη, ανατροπή του τελευταίου και εκτέλεση του  Νταγκουνάκη. Καλή η διαιτησία του Κανελάκη.
Μινώταυρος: Συροκάκης, Καράκης (55΄ Γαλανάκης), Βαρδάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης (55΄ Κουνέτας), Τσαγκαράκης, Κοκολάκης (60΄ Νταγκουνάκης), Θάνος (55΄ Ψαράκης), Τσικουδάκης (60΄ Τσιτσιριδάκης), Βακαλουνάκης (60΄ Δημούσης), Μιχάκης (55΄ Καλαιτζάκης).
Ασή Γωνιά: Φραγκιαδάκης, Κριάρης, Μπερνιδάκης, Γυπαράκης, Δελήμπασης, Τσικαλάς, Σαμιώτης, Μπαξεβάνης, Ταταράκης, Γύπαρης, Σηφακάκης.
Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδας μας οι Καβρουλάκης, Νικολαίδης, Δημητρογιαννάκης, οι 2 τερματοφύλακες Αρχοντάκης, Γουνάκης και οι Γκούντελος ( θα κάνει επέμβαση στο μηνίσκο την Παρασκευή στην Αθήνα), Πλατώνης.