Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μινώταυρος-Α.Ο.Χανιά 1-1

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Α.Ο.Χανιά στις Μουρνιές. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μινώταυρος έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, πίεσε στο χώρο του κέντρου και είχε καλή κυκλοφορία φτάνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας προήλθε από μια εκπληκτική συνεργασία των Βαρδάκη, Καβρουλάκη, Βακαλουνάκη, Δημούση και εξαιρετικό πλασέ του Ψαράκη (φωτ.) στο 25΄ που δημιούργησε και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό και με τις πολλές αλλαγές, ο Α.Ο.Χανιά πήρε το χώρο του κέντρου, πίεσε την ομάδα μας κυρίως με μεγάλες πάσες, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ, ισοφαρίζοντας τελικά στο 63΄. Πάντως η ομάδα μας και σε αυτό το διάστημα προσπάθησε ιδιαίτερα, αν και αγωνίστηκε με 5 μικρούς.
Μινώταυρος: Αρχοντάκης (65΄ Γουνάκης),  Γαλανάκης (46΄ Καράκης), Βαρδάκης (60΄ Γκούντελος), Πατεράκης (60΄ Δημητρογιαννάκης), Μαρινάκης (60΄ Κουνέτας), Τσαγκαράκης (46΄ Κοκολάκης), Νταγκουνάκης (70΄ Νικολαίδης), Καβρουλάκης (46΄ Καλαιτζάκης), Βακαλουνάκης (77΄ Τσιτσιριδάκης), Ψαράκης (65΄ Τσικουδάκης), Δημούσης (60΄ Μιχάκης).
Α.Ο. Χανιά: Α΄ημιχρ.: Πάντος (30' Ευστρατίου), Καμπλιώνης, Μποχώνης, Τσιμπανάκος, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Παπαδάκης, Τζανάκης, Βεστάκης, Πλουσής, Βαρουξάκης.
Β΄ημιχρ.: Καλογεράκης (65΄Μαρκαντωνάκης) , Μπακάκης, Τσαρτσίδης, Κορδονούρης, Τάντσης, Αντωνόπουλος, Κατάκης, Ανωγειανάκης, Βαν Ντερ Χουφτ, Καλπάκης, Αργυρίου.