Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μινώταυρος-Επιισκοπή 0-0

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ομάδα μας και η Επισκοπή, αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στις Μουρνιές. Η πολύ δυνατή βροχή που άρχισε με την έναρξη του αγώνα, οδήγησε τον διαιτητή Κανελάκη σε 10λεπτη διακοπή στο 8΄, όμως στο πρώτο μέρος ο αγωνιστικός χώρος, θύμιζε πισίνα σε πολλά σημεία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, καθώς η μπάλα κινούνταν ελεύθερα μόνο στον... αέρα! Η Επισκοπή, η οποία ήταν ιδιαίτερα δυνατή πλησίασε πάντως το γκολ σε 2 περιπτώσεις με ισάριθμες κεφαλιές των Κεφαλούκου-Ταμάμη. Στο 2ο μέρος τα νερά εξαφανίστηκαν, ο ρυθμός ανέβηκε, αλλά ξανά επικράτησε η δύναμη και οι μονομαχίες, χωρίς τελικά να σημειωθεί κάποιο γκολ. Για τους φιλοξενούμενους ο Αντιασβίλι στο 70΄ έχασε την καλύτερη ευκαιρία, ενώ η ομάδα μας πλησίασε το γκολ σε ένα γυριστό του Δημούση στο 76΄. Πάντως, η Επισκοπή έδειξε πραγματικά πολύ καλό πρόσωπο και δίκαια θεωρείται φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ και η ομάδα μας συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις, αν και έδειξε κουρασμένη και με έλειψη φρεσκάδας, αφού ήταν το 3ο δυνατό φιλικό σε 6 μέρες (Ασή Γωνιά, Πλατανιάς, Επισκοπή).
Μινώταυρος: Συροκάκης, Γαλανάκης (55΄ Καράκης), Βαρδάκης, Πατεράκης, Κουνέτας (55΄ Μαρινάκης), Κοκολάκης, Τσαγκαράκης (70΄ Μιχάκης), Θάνος (70΄ Καβρουλάκης), Βακαλουνάκης, Τσικουδάκης (55΄ Δημούσης), Ψαράκης (82΄ Τσιτσιριδάκης)
Επισκοπή: Κελαϊδής, Ζαμπετάκης, Μανταδάκης (75’ Καμινιώτης), Αργυράκης (85’ λ. τρ. Μποτωνάκης), Β. Κατσαμάς, Μπαστάκης, Κεφαλούκος, Αντιασβίλι, Σουμπασάκης (65' Φρατζεσκάκης), Ταμάμης (57' λ. τρ. Μικρόπουλος), Βελονάκης.