Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά

Η ομάδα μας έχασε από τον Πλατανιά στο Μάλεμε με 1-0, παρουσιάζοντας ωστόσο για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλό πρόσωπο. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν και είναι δεδομένη, ο Πλατανιάς της Football League, πίεσε πολύ και έκανε αρκετές ευκαιρίες, αλλά η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και ο τρόπος που αντιμετώπισαν το παιχνίδι, δείχνει πως ο φετινός Μινώταυρος, μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και να επιτύχει τους στόχους του. Το γκολ του Πλατανιά ο Μαραγκουδάκης στο 39΄. Σίγουρα από τέτοια παιχνίδια, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ομάδα μας.
Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (65' Λαζαρίδης), Παληγεώργος (65' Μπινιχάκης), Τζανής (76' Θεοδωρέλλης), Ραπτάκης (82' Τσικνίδης), Κουρτεσιώτης (65' Τσεσμελής), Πότσι (65' Πουλάκης), Παπαζούδης (46' Μανουσάκης), Μιρτσέτα (73' Δράμι), Μαραγκουδάκης (65' Τσοντάκης), Γκονζάλες (61' Μαρτσάκης), Σκούρτης (68' Δρακάκης).
Μινώταυρος: Συροκάκης (46' Αρχοντάκης), Γαλανάκης (65' Γκούντελος), Βαρδάκης (46' Καράκης), Κουνέτας (46' Μαρινάκης), Πατεράκης (80΄ Καβρουλάκης), Κοκολάκης (60' λ.τρ. Νικολαΐδης), Τζαγκαράκης (68' Δημητρογιαννάκης), Θάνος (62' Τσιτσιριδάκης), Καλαϊτζάκης (46' Μιχάκης), Τσικουδάκης (46' Ψαράκης), Βακαλουνάκης.
Στη φωτογραφία από το site www.athlitiko.gr ο  Καλαιτζάκης με τον Πότσι. Αξιοσημείωτο είναι πως επανεμφανίστηκε για 25΄ ο Βαγγέλης Γκούντελος, καθώς μέσα σε 1 εβδομάδα υπήρξαν 3 διαφορετικές γνωματεύσεις, από 3 διαφορετικούς γιατρούς (πάνω στην ίδια μαγνητική) και ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δεχόμενος την τελευταία ζήτησε να αγωνιστεί. Επίσης, αγωνίστηκε μετά από καιρό για ένα 10λεπτο ο Καβρουλάκης, ο οποίος μάλιστα έχασε μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85΄ όταν απέφυγε με ωραία κίνηση τον Θεοδωρέλη αλλά νικήθηκε από τον Λαζαρίδη. Για προσωπικούς λόγους είχαν πάρει άδεια και δεν αγωνίστηκαν  οι Νταγκουνάκης και Δημούσης.