Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ομάδα μας.

Κύπελλο ΕΠΣΧανίων
Τετάρτη  15/1/2020
Γήπεδο Μινωταύρου
Μινώταυρος-Τιταν 3-1 (πεναλτι) Κανονική διαρκεια και παράταση 0-0


Στα πέναλτι κατάφερε να κάμψη την αντίσταση του Τιτάν η ομάδα μας αφού κανονική διάρκεια και παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ.
Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει στην κανονική διάρκεια αλλά το σουτ του Μπίλη στο 44' σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τιτάν ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Δημητρίου δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει την  μπάλα στα δίχτυα.
Δύο ακόμα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας στο 58 από τον Μπίλη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 78΄με τον Θάνο σε σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπά διαδοχικά στο οριζόντιο δοκάρι στο αριστερό κάθετο και στην γραμμή του τέρματος χωρίς να καταλήγει στα δίχτυα. 
Στα πέναλτι η ομάδα μας είχε ...Καλοριζικάκη. Και ενώ ο Τιτάν ευστόχησε πρώτος στην διαδικασία ο Καλοριζικάκης απέκρουσε τα επόμενα 2 πέναλτι του Τιτάν ενώ το τέταρτο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Για την ομάδα μας σκόραραν στην διαδικασία των πέναλτι ο Μπίλης, Χρυσός και Δαμανάκης.
Στον ημιτελικό η ομάδα μας θα αντιμετοπήσει Ίκαρο Μουρνιών.
Mινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Θάνος, Δαμανάκης, Χρυσός, Καγλαντζής (57' Μιχάκης), Μπίλλης, Δημητρίου (91' Τζωρτζάκης), Ζαγκουντίνος (67' Χαλιβελάκης), Φανδριδάκης (106' Τιχομίροφ), Βουρτσάνης (67' Κοσμαδάκης), Παπαδάκης.


Ο ΑΟ Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την επιστροφή του Ανδρέα Παπαδάκη στην ομάδα μας. Ο Ανδρέας που αγωνίζονταν πέρσι με την πράσινη φανέλα επέστρεψε μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Σούδας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.