Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η Σπάθα κυπελούχος Χανίων

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας στον 43ο τελικό του Κυπέλλου Χανίων την Τετάρτη το βράδυ από την Σπάθα.

Ο τελικός ξεκίνησε με τον Μινώταυρο να προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι του και να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16' με τον Δοντσίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20' η Σπάθα εκμεταλλεύτηκε ένα παιδαριώδες λάθος της άμυνας και από κοντά άνοιξε το σκορ 1-0. Μεγάλη διακοπή στο 30' με τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη να έχει χτυπήσει στα δάχτυλα (του έγιναν ράμματα) αλλά να συνεχίζει τελικά το παιχνίδι αν και τραυματίας. Στο 40' νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Δημούση με προβολή να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Στης καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σπάθα προηγήθηκε 2-0 από το πουθενά με αυτογκόλ του Σύρμου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μινώταυρος πέτυχε γκολ με τον Κελαϊδή που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό απόφαση που ελέγχετε.
Και ενώ ο Μινώταυρος προσπαθούσε ανορθόδοξα να πετύχει γκολ η Σπάθα σε μία ακόμα κόντρα έκανε το 3-0 στο 75' τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Το γκολ για τον Μινώταυρο στο 91' με τον Δημούση να σκοράρει με μακρινό σουτ 3-1.
Άριστη η διαιτησία του κ. Κασσελάκη.
Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα μας έχασε δίκαια από την Σπάθα που φάνηκε να θέλει το κύπελλο πιο πολύ.
Το ΔΣ του Μινώταυρου ευχαριστεί τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Περιβολίων  συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διοργάνωση του τελικού καθώς και την Σπάθα για την δίκαιη κατάκτηση του κυπέλλου Χανίων.
Για την ιστορία ο Μινώταυρος παρατάχθηκε με Αρχοντάκη, Σύρμο, Κελαϊδή (70' Πατεράκης), Καράκη (55' Μαρκάκης), Καγλατζή, Δοντσίδη, Περαθωράκη, Ντακουνάκη, Καλαϊτζάκη, Περδικάκη, Δημούση.