Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Όμιλος τίτλου 12η αγωνιστική (1-3-2014)

Μινώταυρος-Κεραμειά 2-2

Αφού δεν μπορούν να το βάλουν τα Κεραμειά θα τους βοηθήσω εγώ!!
Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε από το πέναλτι φάντασμα που καταλογίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον διαιτητή του ντέρμπι κ. Κανελάκη.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης "είδε" πέναλτι σε...χέρι; ..ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ...ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ!! και αφού τα Κεραμεία αστόχησαν στο τετ α τετ σφύριξε πέναλτι γυρίζοντας την φάση πίσω (το σφύριγμα ακούγετε και στο video που ανάρτησε ο Α.Ο.Κεραμειά)!!  κάνε κλικ ΕΔΩ
Αυτό το πέναλτι καθώς και ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Μινώταυρου στο 70' ήταν οι φάσεις που έκριναν αλλά και αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Μινώταυρου και Κεραμειά το Σάββατο το μεσημέρι.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο 1ο ημίχρονο και αφού είχε δοκάρι σε σουτ του Δοντσίδη στο 6' κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14' με γκολ του Ντακουνάκη  1-0.
Το 2-0 έγινε στο 44' με κοντινό σουτ του Περδικάκη, για να ακολουθήσει η φάση που προαναφέραμε και δεν στεκόμαστε στο αν είδε πέναλτι ή όχι ο διαιτητής (άλλωστε άλλοι "βλέπουν" UFO και άλλοι φαντάσματα ο διαιτητής "είδε" πέναλτι)!!! αλλά αν "είδε πέναλτι" έπρεπε να το σφυρίξει αμέσως (δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι). Δηλαδή αν έμπαινε γκολ θα γυρνούσε την φάση πίσω; Θα ακύρωνε το γκολ και θα έδινε πέναλτι;
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Κεραμειά μπήκαν πολύ δυνατά εκμεταλλεύτηκαν την κακή απόδοση των παιχτών του Μινώταυρου και αφού έχασαν διπλή ευκαιρία στο 65' (δοκάρι και απόκρουση Αρχοντάκη) ισοφάρισαν στο 77' σε 2-2 χάνοντας μάλιστα μοναδικό τετ α τετ με τον Καβρουλάκη στο 85' να κάνουν το 2-3.
Η ομάδα μας είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Δοντσίδη από εκτέλεση φάουλ.
Σε άσχημη μέρα οι περισσότεροι παίχτες του Μινώταυρου σε αντίθεση με τα Κεραμειά που παίζοντας πολύ έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.