Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Όμιλος τίτλου 16η αγωνιστική (29-3-2014)

Μινώταυρος-Ακρίτας 2-1

Γκολ στο 95' από τον Βασίλη Δημούση και +2 για τον τίτλο.
Ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις ένταση και με ανατροπή στο σκορ στο 90+5 έγινε σήμερα το απόγευμα στις Μουρνιές.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ψυχρολουσία για την ομάδα μας καθώς ο Ακρίτας προηγήθηκε  0-1 πολύ νωρίς μετά από εκτέλεση φάουλ. Παρά το 0-1 ο Μινώταυρος έχοντας την καθολική υπεροχή και χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς με γκολ του Δημήτρη Σύρμου σε 1-1 (σκορ ημιχρόνου).
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο των Ντακουνάκη Καγλατζή και Μαρκάκη η ομάδα μας δημιουργούσε φάση ανά.... λεπτό με αποκορύφωμα τετ α τετ του Δημούση στο 58΄ Καράκη στο 70' αλλά και το διπλό δοκάρι των Δημούση και Ντακουνάκη στο 72'.
Η λύτρωση τελικά για τον Μινώταυρο ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον "killer" Βασίλη Δημούση να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα του Ακρίτα 1-2. 
Ένα ακόμα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα σε ανατροπή του Δημούση. Μία ανατροπή που μόνο ο διαιτητής δεν είδε..? 
Αρχοντάκης, Πατεράκης, Σύρμος, Σαριδάκης (60' Κακλατζής), Καράκης (75' Μαρκάκης), Δοντσίδης, Μπασιαδάκης (56' Ντακουνάκης), Καλέλλης, Καλαϊτζάκης, Περδικάκης, Δημούσης.