Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική νίκη με Πλατανιά

Παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο σε όλο το παιχνίδι η ομάδα μας επικράτησε του Πλατανιά στις Μουρνιές με 3-0, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι έχει δυνατότητες για μια αξιόλογη πορεία στο φετινό περιφερειακό. Τα γκολ πέτυχαν οι Θάνος με καταπληκτική κίνηση και σουτ στο 32΄, ο νεαρός Τσικουδάκης αφού δέχτηκε πάσα του επίσης νεαρού Ψαράκη αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα στο 67΄ και Καβρουλάκης με πλασέ από πάσα του Κουνέτα στο 73΄.  Το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η πολύ καλή αμυντική λειτουργία ολόκληρης της ομάδας και βέβαια το γεγονός πως παρά την απουσία των Βακαλουνάκη-Δημούση που εκφράζουν κυρίως το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας, βρήκαμε λύσεις και πετύχαμε 3 τέρματα. Καλή η διαιτησία του Ντοκάκη.
Μινώταυρος:  Συροκάκης (80΄ Γουνάκης), Γαλανάκης (80΄Σαρίδης), Βαρδάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης (80΄Δημητρογιαννάκης), Τσαγκαράκης (70΄Κουνέτας), Κοκολάκης (71΄Νικολαίδης), Θάνος (65΄Τσικουδάκης), Νταγκουνάκης (68΄Μιχάκης), Καβρουλάκης (75΄Γκούντελος), Ψαράκης.
Πλατανιάς: Γκολέμης (70’ Κοκκαλάς), Κονονένκο, Τζανής, Ραπτάκης, Τσικνίδης (60’ Πατρικάκης), Μπασιαδάκης, Πουλάκης, Παπαχρήστος, Περδικάκης (46’ Βαγιωνάκης), Μαρτσάκης, Δρακάκης.