Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η πρώτη κούπα είναι γεγονός!

Η ομάδα μας πανηγυρίζει την κατάκτηση του 2ου Super Cup  στην ιστορία της, καθώς επικράτησε με 3-2 του Ακρίτα στην παράταση, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Τα γκολ πέτυχαν οι Δημούσης στο από πολύ όμορφη πάσα του Ψαράκη, Μιχάκης στο 52΄με σουτ από ενέργεια του Καβρουλάκη και Νταγκουνάκης με πέναλτυ (ανατροπή Καλαιτζάκη) στο 120΄. Τα γκολ του Ακρίτα ο Λιονάκης στο 49΄ και 73΄. Ο Αρχοντάκης απέκρουσε πέναλτυ του Λιονάκη στο 70΄, ενώ τα δοκάρια σημάδεψαν οι Καβρουλάκης στο 50΄, Τσαγκαράκης στο 108΄για την ομάδα μας και Αλουσάι στο 105΄ για τον Ακρίτα. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις για γκολ, κυρίως για την ομάδα μας με τους Ψαράκη, Δημούση, Μιχάκη, Καβρουλάκη, Βακαλουνάκη και Νταγκουνάκη, ενώ και ο Ακρίτας που έπαιξε με αντεπιθέσεις, έχασε μερικές σημαντικές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές η απόδοση της ομάδας μας ήταν μέτρια, ωστόσο απέδειξε για μια ακόμα φορά τη νοοτροπία νικητή που την διακατέχει και την ικανότητά της  να παλεύει στα δύσκολα, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Καλή η διατησία του Γιαννουλάκη (Ντοκάκης-Μπερτάκης).
Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Καράκης (71΄ Βαρδάκης), Γαλανάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης, Τσαγκαράκης, Νταγκουνάκης, Καβρουλάκης (79΄ Καλαιτζάκης), Μιχάκης (75΄ Βακαλουνάκης), Ψαράκης, Δημούσης.
Υ.Γ. Το κύπελο στολίζει  πλέον την πλούσια συλλογή στα γραφεία της ομάδας μας, στην οποία τοποθετήθηκε, αφού έκανε πρώτα μια στάση... στην ταβέρνα ΄΄Κύπρος΄΄ στις Μουρνιές, που γιορτάστηκε η κατάκτησή του, στο τραπέζι που παρέθεσε το Δ.Σ. στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.
Οι φάσεις του αγώνα εδώ