Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Επισκοπή-Μινώταυρος 0-1

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η ομάδα μας στο φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο ΄΄Θ.Βαρδινογιάννης΄΄, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της. Το τελικό 0-1 δεν έχει φυσικά τόση σημασία, όσο η αγωνιστική παρουσία και η εικόνα της ομάδας συνολικά, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ωστόσο σίγουρα η νίκη σε συνδυασμό με το γεγονός πως το να αντιμετωπίζεις ποδοσφαιριστές όπως οι Κοζανίδης, Γωνιωτάκης, Αργυράκης, δίνει εμπειρίες, μαθήματα και αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, καθώς η ομάδα μας ξεκίνησε με 4 ΄΄μικρούς΄΄ που έγιναν 6 στην πορεία. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 25΄, που η Επισκοπή πίεσε και είχε δοκάρι, ο αντίπαλος δεν βρήκε διαδρόμους προς την εστία μας, ενώ αντίθετα εκτός από το γκολ του νεαρού Ψαράκη στο 47΄, η ομάδα μας έφτασε κι άλλες φορές με αξιώσεις στην εστία της Επισκοπής. Πολύ καλή η διατησία του Βοσκάκη.
Μινώταυρος: Συροκάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Μαρινάκης, Πατεράκης, Τσαγκαράκης (77΄ Κουνέτας), Κοκολάκης (83΄ Νικολαίδης), Θάνος (74΄ Τσικουδάκης), Νταγκουνάκης (67΄ Μιχάκης), Βακαλουνάκης (74΄ Γκούντελος), Ψαράκης (87΄ Τσιτσιριδάκης).
Επισκοπή: Νικηφόρος, Παυλάκης, Σιόρε, Αργυράκης, Μαραθιανός, Φραντζεσκάκης, Σουμπασάκης, Μικρόπουλος, Κοζανίδης, Μουρτζανός, Γωνιωτάκης. Έπαιξαν και οι Κατσαμάς, Μποτωνάκης, Μπασκάκης, Καμινιώτης, Βελονάκης.
Από την ομάδα μας απουσίαζαν οι τραυματίες Δημούσης, Καβρουλάκης, Καράκης, Πλατώνης, ενώ ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκαν οι Δημητρογιαννάκης, Καλαιτζάκης, Αρχοντάκης και Σαρίδης και Γουνάκης.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ομάδα μας τη Δευτέρα στις 5 μ.μ. στη Μ.Ελιά με τον Α.Ο.Χανιά.