Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Δ.Σ. Μινωταύρου Μουρνιών

 


Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών συγχαίρει θερμά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την αξιέπαινη προσπάθεια τους στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟΑΝ. Από αυτό και μόνο το παιχνίδι αποδείχτηκε το πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας μας, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο και τους αξίζουν συγχαρητήρια στον καθένα ξεχωριστά. Ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον Μιχάλη Καλοριζικάκη, που παρά το χαμένο του πέναλτι, ήταν, είναι και θα παραμένει για μας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών στο πλαίσιο της θητείας της τα τελευταία τρία χρόνια έχει προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και να βελτιωθούν οι υποδομές στο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας μας. Περιμένουμε σύντομα να τοποθετηθούν τα πλαστικά καθίσματα που θα του δώσουν μία άλλη εικόνα και θα το μετατρέψουν μαζί ίσως με αυτό τον Περιβολίων στο πιο ποδοσφαιρικό του Νομού Χανίων.

Η διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών σε σεβασμό της μακράς ιστορίας του συλλόγου μας θα συνεχίσει το έργο της λειτουργώντας όπως πάντοτε με στόχο το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα.

Για μια ακόμη φορά θερμά, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εμφάνισή τους στον Αγιο Νικόλαο. Ευχόμαστε σε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.