Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Πέρασε με Γιαννουδάκη από το Νιο Χωριό

 Α ΕΠΣ Χανίων 3η αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Γήπεδο Νιό  Χωριό

Τιτάν-Μινώταυρος 0-1

Με χρυσό σκόρερ τον Βασίλη Γιαννουδάκη που επέστρεψε μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του στην αρχική 11άδα, ο Μινώταυρος πήρε πολύτιμη νίκη (την πρώτη του στο πρωτάθλημα) στο Νιό Χωριό με αντίπαλο τον Τιτάν.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Βασίλης Γιαννουδάκης σκόραρε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας (πέρσι είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στο ΔΑΑΟΧ-Μινώταυρος για την 1η αγωνιστική ενώ φέτος στην πρώτη του εμφάνιση σκόραρε βάζοντας τέλος στην επιθετική δυστοκία της ομάδας μας.
Το πρώτο ημίχρονο στο Νιο Χωριό ήταν ισορροπημένο με τον Μινώταυρο να έχει την πρωτοβουλία αλλά ο Τιτάν την μεγάλη φάση στο 23' όταν το σουτ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Καλοριζικάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πήρε μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας την ομάδα του Τιτάν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Κουκάκη τον Παπαδάκη και τον Βόρφι, για να έρθει στο 60' ένα πολύ ωραίο κλέψιμο του Κογιαννάκη στο κέντρο και η πάσα στον στον Γιαννουδάκη που με ωραίο αριστερό σουτ να στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τιτάν για το 0-1.  
 Μινώταυρος: (Γιώργος Πανίδης) Καλοριζικάκης, Ζαγκουντίνος, Κτιστάκης, Θάνος, Σούλκε, Μπίλης, Βορφι, Κογιαννάκης (80' Μαναρώλης), Παπαδάκης, Κουκάκης (89' Αναστασόπουλος), Γιαννουδάκης (64' Στόιτσος)