Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Κακή εμφάνιση και ήττα στο Νιο Χωριό από Τιταν.

Α ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ  24η αγωνιστική
Σάββατο  29/02/2020
Γήπεδο Νιο Χωριό
Τιταν-Μινώταυρος 3-2

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας χθες στο Νιο Χωριό από τον Τιταν. Οι παίχτες του Γιώργου Πανίδη πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η ομάδα του Τιτάν μπήκε πολύ δυνατά και αφού έχασε 2 ευκαιρίες (είχε και δοκάρι στο 15') κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30' για το 1-0, σε μια φάση που τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας  Καλοριζικάκης και αντικαταστάθηκε από τον Μιχελακη.
Αμέσως μετά την διακοπή ο Τιτάνα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι σαφώς βελτιωμένοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να μειώσουν στο 50 σε 2-1 με τον κορυφαίο της αναμέτρησης Κοσμαδακη να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια απο τα δεξιά και τον Σκουρτη με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
Παρόμοια φάση στο 60 με τον Κοσμαδακη να Περνάει οποιον βρήκε μπροστά του βγάζοντας ξανα ασιστ στον Σκουρτη για το 2-2



Ο Σκουρτης είχε σκοράρει και στο 55 αλλά ο επόπτης κ Χαμπας υπέδειξε οφσάιντ ακυρώνοντας το γκολ
Ο  Τιτάν σε αντεπίθεση  πέτυχε στο 80' και 3ο γκολ με την ομάδα μας να μην μπορεί να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά και την ομάδα του Τιτάνα να έχει δυο δοκάρια στις καθυστερήσεις για να πετύχει και τέταρτο γκολ.
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης (36' λ.τρ. Μιχελάκης), Δαμανάκης, Σταυριδάκης, Θάνος, Ι. Χρυσός (73' Εμ. Χρυσός), Ζαγκουντίνος, Κοσμαδάκης (83' Τζωρτζάκης), Βουρτσάνης, Παπαδάκης (62' Μπαδιεριτάκης) Δημητρίου, Σκούρτης.