Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Εύκολα στους 8 του Κυπέλλου ο Μινώταυρος.

Κύπελλο ΕΠΣΧανίων
Τετάρτη  11/12/2019 
Γήπεδο Μινωταύρου
Μινώταυρος-Ιδομενέας 3-0

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Μινώταυρος χθες στις Μουρνιές επικρατώντας του Ιδομενέα με σκορ 3-0 παίρνοντας την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣΧανίων.
Τα παιδιά του Γιώργου Πανίδη μπήκαν δυνατά θέλοντας να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ με μεγαλύτερη στο 25' με τον Δημητρίου να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι πέρασε παράλληλα από την εστία του Γύπαρη, ενώ στο 38' ο Μινώταυρος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
 Τελικά το γκολ ήρθε στο 44' με τον Δημητρίου αφού τρύπησε την άμυνα του Ιδομενέα από αριστερά σέντραρε και ο επερχόμενος Τιχομίροφ σκόραρε με κεφαλιά από κοντά για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο γκολ με τον Βαγγέλη Θάνο στο 68' με κοντινό πλασέ να κάνει το 2-0 και με τον Τζωρτζάκη στην πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Μινώταυρου να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Στον προημιτελικό ο Μινώταυρος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Τιτάν.

Mινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης (84' Μαντσέλλι), Φανδριδάκης, Χρυσός, Μπίλλης, Θάνος, Χαλιβελάκης, Ζαγκουντίνος (73' Κοσμαδάκης), Τιχομίροφ, Γιαννουδάκης (63' Βουρτσάνης), Δημητρίου (76' Τζωρτζάκης)