Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Τα αμυντικά λάθη στοίχησαν με την Κ20. - Τα πήγαν καλά οι μικροί με αντίπαλο τον Τιτάν.

Μινώταυρος-Κ20 Πλατανιά 0-4

Με δύο αμυντικά λάθη (κακές επιστροφές στους τερματοφύλακες) και δύο ακόμα τέρματα στο τελευταία λεπτά του αγώνα η Κ20 του Πλατανιά κέρδισε την ομάδα μας το Σάββατο το απόγευμα στις Μουρνιές με σκορ 0-4 (ημίχρονο 0-1).
Με τα πόδια σφιγμένα από την προετοιμασία οι παίχτες του Στέλιου Κουκουδάκη δεν κατάφεραν να κοντράρουν την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα της Κ20 του Πλατανιά.
Ο Στέλιος Κουκουδάκης χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές με τους Καράκη και Δάμο να μην μπορούν να αγωνιστούν λόγο τραυματισμού.

ΤΙΤΑΝ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 2-5

Το δεύτερο χρονικά φιλικό για την ομάδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο Νιο Χωριό με αντίπαλο την ομάδα του Τιτάν.
Ο Στέλιος Κουκουδάκης πήρε στην αποστολή παίχτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν ή που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στον προηγούμενο αγώνα με την Κ20 του Πλατανιά καθώς και ποδοσφαιριστές από το τμήμα νέων (2001) του Μινώταυρου (Κουντουρόγιαννη Παπαθεοδώδου, Τιχομίροφ, Δημητριάδη και Μαντσέλη ο οποίος και σκόραρε).
Τα γκολ για την ομάδα μας: Μαθιουδάκης 3, Μαντσέλη 1, Πατσιαρίκας 1.

Τμήμα Νέων (2001-2002)
Ηρακλής Νεροκούρου-Μινώταυρος 1-4

Το Σάββατο το πρωί το τμήμα Νέων του Μινώταυρου (παρά της πολλές απουσίες) στο πρώτο του φιλικό άφησε θετικές εντυπώσεις επικρατώντας του Ηρακλή στα Νεροκούρου 1-4 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας φέτος για τις δύο ομάδες.