Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Σας ζητάμε συγνώμη.

Όμιλος τίτλου 16η αγωνιστική
                                   Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 0-0
                                   
Το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων παρακολουθούμε φέτος στο Α' τοπικό ΕΠΣ Χανίων με πέντε ομάδες να διεκδικούν 2 στροφές πριν το τέλος τον τίτλο του πρωταθλητή.
Μοναδικό μελανό σημείο στο φετινό πραγματικά συναρπαστικό πρωτάθλημα είναι η Χανιώτικη διαιτησία και για να ακριβολογούμε οι επιλογές και οι ορισμοί της επιτροπής διαιτησίας.
Χθες στις κερκίδες του γηπέδου υπήρχαν πολλοί  αξιόλογοι διαιτητές που έχουν και την ικανότητα και την εμπειρία να διαιτητεύσουν και να βγάλουν σε πέρας ένα ντέρμπι κορυφής όπως το χθεσινό. Ήταν όμως θεατές στην κερκίδα αφού η επιτροπή διαιτησίας επέλεξε να ορίσει.... αυτούς που όρισε κάνοντας μία ακόμα αμφιλεγόμενη επιλογή.
Το αποτέλεσμα: Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος να προσκρούσει 2 φορές στο σημαιάκι του επόπτη.. Πετεινού αφού με δικές του υποδείξεις ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ του  Χρήστου Ντακουνάκη στο 52' (ανύπαρκτο οφσάιντ) και στο 65΄ (ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ)!!
Ρεσιτάλ Μπερτάκη με 7 κίτρινες για τον Μινώταυρο και αποβολές για Ντακουνάκη (δεύτερη κίτρινη-κόκκινη) Κελαιδή (απευθείας κόκκινη), Καράκη αλλά και του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Κανάκη από τον πάγκο.
27 ΦΆΟΥΛ έκαναν σύμφωνα με τον Μπερτάκη οι παίχτες της ομάδας μας τα 9 από αυτά επιθετικά!! μόλις 6 φάουλ υπέρ του Μινώταυρου!!!
Τελικό αποτέλεσμα 0-0.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε 1' σιγή στην μνήμη του πρώην παράγοντα και πρώην προέδρου του Μινώταυρου Τηλέμαχου Σχοινά.
  
Το Δ.Σ. των πρωταθλητών Μινώταυρου Μουρνιών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας που έδωσαν για ένα ακόμα παιχνίδι δυναμικό παρών στο γήπεδο επευφημώντας την ομάδα μας και δίνοντας δύναμη στους παίχτες. Ζητάμε συγνώμη γιατί για ένα ακόμα παιχνίδι έγιναν μάρτυρες ακόμα μίας  "προβληματικής διαιτησίας" .
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης, Καράκης (87' Γκούντελος), Σεληνιωτάκης, Κελαϊδής, Βαρδάκης, Κυτράκης, Νταγκουνάκης, Περαθωράκης, Καλέλλης (60' Μυριδάκης), Καλαϊτζάκης (76' Στρατουδάκης), Δημούσης.