Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Μινώταυρος.. ..άλλης κατηγορίας!!!

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 3-0

Εντυπωσιακός ο Μινώταυρος σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές νίκησε 3-0 την ομάδα του Ακρωτηρίου μένοντας μόνος πρώτος στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανίων έχοντας το απόλυτο σε βαθμούς (15).
Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη μπήκαν δυνατά το παιχνίδι και αφού έχασαν τα ..."άχαστα" κατάφεραν να προηγηθούν  με τον Ντακουνάκη στο 39' 1-0 και με τον Καλέλλη στο 45+1 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με το 2-0 υπέρ τους οι παίχτες του Μινώταυρου μπήκαν με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατάφεραν να πετύχουν και το 3-0 στο 82' με τον Δημούση αλλά και 4ο γκολ με τον Καλέλλη στο 90+1 που όμως ακυρώθηκε (κακός) σαν οφσάιντ.
Μινώταυρος: ( Γιάννης Μαρκάκης) Αρχοντάκης, Πατεράκης, Κελαϊδής, Βαρδάκης, Γκούντελος, Περαθωράκης, Στρατουδάκης (38΄λ.τ. Κυτράκης), Καλαϊτζάκης (73' Μυριδάκης), Ντακουνάκης (83' Σταγάκης), Καλέλλης, Δημούσης.
Εντυπωσιακός ο Μίλτος Καλέλλης τρέλανε τους αμυντικούς του Ακρωτηρίου  και ..κερκίδα κερδίζοντας άξια πολλές φορές το χειροκρότημα και τις επευφημίες από τους φίλους της ομάδας.
Για φώτο ΕΔΩ