Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κύπελλο ΕΠΣ Χανίων "φάση 16"

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 2-0
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε η ομάδα μας νικώντας σήμερα το μεσημέρι την ομάδα του Ακρωτηρίου με 2-0.
Ο Πανακρωτηριακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μινώταυρο χάνοντας 2 πολύ καλές ευκαιρίες.
Στο 12' ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι (σωστά) υπέρ του Ακρωτηρίου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπαδιεριτάκης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 35' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με το Ακρωτήρι να μένει (σωστά) με παίχτη λιγότερο για επικίνδυνο παιχνίδι με 2η κίτρινη-κόκκινη κάρτα.
Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μέχρι το 70' έγινε πολύ κακό με τον Μινώταυρο να χάνει 1-2 μικρο ευκαιρίες με γεμίσματα και κεφαλιές που δεν απείλησαν τον Γύπαρη και το Ακρωτήρι να προσπαθεί με μακρινά σουτ να απειλήσει χωρίς επιτυχία την εστία του Αρχοντάκη.
Στο 70' ο Βαρδάκης βγήκε από αριστερά μόνος του απέφυγε την έξοδο που επιχείρησε ο Γήπαρης και σούταρε προς την εστία με τον αμυντικό του Ακρωτηρίου να αποκρούει με το χέρι σε κόρνερ. Πέναλτι και αποβολή που δεν δόθηκε.
Στο 80΄ο Καλέλλης που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακουνάκης 1-0. Το 2-0 στις καθυστερήσεις πάλι με εκτέλεση πέναλτι του Ντακουνακη που κέρδισε ο Δημούσης σε τετ α τετ με τον Γήπαρη που αποβλήθηκε (σωστά).
Μινώταυρος:Γιάννης Μαρκάκης)Αρχοντάκης, Πατεράκης, Στρατουδάκης (78' Σταγάκης λ.τ.), Καράκης (70΄Καλέλλης), Γκούντελος, Κυτράκης, Βαρδάκης, Περαθωράκης (75' Μυριδάκης), Ντακουνάκης, Καλαϊτζάκης, Δημούσης.