Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Όμιλος τίτλου 3η αγωνιστική 14-12-2013

Κεραμειά - Μινώταυρος 0-4

Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη από τον Μινώταυρο την Κυριακή το πρωί στα Νεροκούρου.
Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη μπήκαν δυνατά στο "ντέρμπι" και με πολύ καλή εμφάνιση και "σοβαρό" παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν  στο 30' με τον Δημούση 0-1 και να διπλασιάσουν τα τέρματα στο 44' με τον πολύ φορμαρισμένο Καλέλλη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμα ένα γκολ από τον Δημούση 0-3 στο 50' για να κλείσει το σκορ ο Καλέλλης στο 70' με ένα εντυπωσιακό γκολ 0-4 (υπέροχο γκολ από τα ωραιότερα που έχουμε δει στα τοπικά!!).
Μετά το 70' η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη κατέβασε στροφές και αρκέστηκε στο γνωστό "πάσινγκειμ" γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Μινώταυρου που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Μεγάλη εμφάνιση από όλους τους παίχτες του Μινώταυρου (δεν υστέρησε κανείς) αλλά και τεράστια εμφάνιση από τους Δοντσίδη Ντακουνάκη στο χώρο του κέντρου και Δημούση Καλέλλη στην επίθεση. MIP - Αδικώ ίσως τους υπόλοιπους- ο  Βασίλης Δημούσης γιατί έδωσε το προβάδισμα στον Μινώταυρο και "καθάρισε" το  παιχνίδι στην αρχή της επανάληψης κάνοντας το 0-3.
4-3-3 για τον  Μινώταυρο με Γκολέμη, Κελαϊδή (50' λ.τ. Πατεράκης), Σύρμος, Σαριδάκης (46' Γκούντελος), Δοντσίδης, Ντακουνάκης, Περαθωράκης, Καλέλλης (80' Παπαδάκης), Καλαϊτζάκης, Δημούσης.