Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Αγώνας κυπέλλου Μινώταυρος-Περιβόλια (4-9-2013)

Μινώταυρος-Α.Ο.Περιβόλια 4-2

Την 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο τον Α.Ο.Περιβολίων.

Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Μίλτος Καλέλλης πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Μινώταυρου. Το 2-0 έκανε ο Ντακουνάκης στο 49' με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα περιβόλια μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι που υπέπεσε ο Σταύρος Πατεράκης αλλά στο 71' ο Κώστας Χατζόπουλος με κοντινό σουτ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μόλις είχε περάσει στον αγώνα) έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Μινώταυρο.

Με την σέντρα ο Α.Ο.Περιβολίων κατάφερε να μειώσει σε 3-2 ύστερα από κακή εκτίμηση του Αρχοντάκη σε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή.
Υπέροχη ενέργεια του Δημήτρη Κακαϊτζάκη και μπαλιά τρύπα στον Περαθωράκη στο 83' αυτός γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή για να γίνει το 4-2 (αυτογκόλ).
Ντεμπούτο για ακόμα δύο "μικρούς" τον Άρη Κουνάκη και τον Μανώλη Στυλιανουδάκη που ήταν και από τους κορυφαίους του αγώνα.




Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε την ομάδα με Αρχοντάκη, Σύρμο, Πατεράκη Γ., Κελαϊδή, Σαριδάκη, Περαθωράκη, Καλαϊτζάκη, Τρουλινό (71' Χατζόπουλο), Στυλιανουδάκη (65΄Πατεράκης Στ.), Καλέλλης (60΄Κουνάκης), Ντακουνάκης.