Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μπαράζ ανόδου πράξη 3η

Μινώταυρος-Αναγέννηση Ιεράπετρας 1-1

Μέσα στο ...κόλπο με γκολ του Δοντσίδη στο 90+5
Στο 95΄ ο Δημήτρης Δοντσίδης με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα μας ισοφαρίζοντας σε 1-1 και την κράτησε πρώτη στην βαθμολογία (μαζί με τον Ζαρό) με 5 βαθμούς.
Απέναντι στον "κακό του δαίμονα" ο Μινώταυρος μπήκε δυνατά δημιουργώντας της ευκαιρίες που θα του έδιναν το προβάδισμα στο σκορ, με κορυφαία το σουτ του Περαθωράκη στο 11' που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ταρτάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την υπεροχή ο Μινώταυρος αδυνατούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ με την Ιεράπετρα να έχει την καλύτερη φάση στο 69' σε σουτ του Μάκο και τον Γκολέμη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό η Αναγέννηση έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Χατζάκη στο 70'.
Παρά την ψυχρολουσία οι παίχτες μας προσπάθησαν (με ανορθόδοξο τρόπο πάντως) να απαντήσουν και αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες (το διάστημα που οι παίχτες της Ιεράπετρας έπαιζαν ποδόσφαιρο και όχι... θέατρο)  με τους Περδικάκη στο 80' Σαριδάκη85', Μπασιαδάκη 87' Δοντσίδη με εκτέλεση φάουλ στο 91' (απίστευτη απόκρουση του Ταρτάλα), τελικά ισοφάρισαν με γκολ του Δοντσίδη στο 95΄ στο τελικό 1-1.
Με τον βαθμό αυτό ο Μινώταυρος παρέμεινε στην κορυφή με 5 βαθμούς μαζί με τον Ζαρό (τον υποδέχεται την άλλη Τετάρτη στις Μουρνιές).
Για τον Μινώταυρο:(Γιάννης Μαρκάκης): Γκολέμης, Γκούντελος, Ν. Μαρκάκης (65' Μπασιαδάκης), Πατεράκης (71' Καλέλλης), Δοντσίδης, Περδικάκης, Περαθωράκης, Καλαιτζάκης, Κελαϊδής (54' Σαριδάκης), Σύρμος, Νταγκουνάκης.
Το Δ.Σ. του Μινώταυρου εύχεται στους εορτάζοντες Κώστα Χατσόπουλο και Κώστα Γκολέμη χρόνια πολλά.