Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μπαράζ Ανόδου 1η αγωνιστική (11-5-2013)

Ζαρός-Μινώταυρος 1-1
Απόδραση από τα νερά με 1 πολύτιμο  βαθμό για τον Μινώταυρο.
Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη που παρά τις πολλές και σοβαρές ελλείψεις κατάφερε για περίπου 65' να επιβάλει τον ρυθμό της, να προηγηθεί στο 46΄ με τον Περδικάκη 0-1 και τελικά να πάρει την ισοπαλία 1-1 σε μία πολύ δύσκολη έδρα.
Ο Μινώταυρος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις με 3-4 καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Μπασιαδάκη και τον Περδικάκη κρατώντας παράλληλα τους επιθετικούς του Ζαρού μακριά από την εστία του Αρχοντάκη.
Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίχτες του Μαρκάκη να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν γκολ με το καλημέρα στο 46' με τον Γιάννη Περδικάκη 0-1 μετά από λάθος της άμυνας.
Στο 48΄ σε νέο λάθος της άμυνας του Ζαρού (φάση καρμπόν) ο Περδικάκης βρέθηκε πίσω από την άμυνα αλλά ο Ζαχαριουδάκης πρόλαβε και μπλόκαρε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καλέλλης και ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Ζαχαριουδάκη ανατράπηκε από πίσω με τους παίχτες του Μινώταυρου να διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα και τον διαιτητή να δίνει κίτρινη.
Στο 64΄ ο Χαλκιαδάκης με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου (έκανε λάθος εκτίμηση ο Αρχοντάκης) έκανε το 1-1.
Τα τελευταία λεπτά ο Ζαρός προσπάθησε να πετύχει και 2ο γκολ -χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες-  εκμεταλλευόμενος την σύγχυση τον παιχτών μας από την ισοφάριση.
Κορυφαίος του αγώνα ο Ντακουνάκης.
Πάρα πολύ καλή η φιλοξενία από την ομάδα του Ζαρού στην αποστολή αλλά και τους φίλους του Μινώταυρου.
Την αποθέωση από την κερκίδα του Ζαρού γνώρισε ο Καλαϊτζάκης την στιγμή που αποχωρούσε από τον αγώνα (έχει καταγωγή από τον Ζαρό).
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Αρχοντάκης, Καλέλλης ( λ.τ. 85' Στυλιανουδάκης), Σαριδάκης (60'Γκούντελος), Πατεράκης, Περδικάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (80' Σουχλάκης), Μπασιαδάκης, Καράκης, Σύρμος, Νταγκουνάκης