Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνημα με ήττα...

Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα μας το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από την Αναγέννηση Ιεράπετρας  με 0-1. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπαριτάκης στο 6΄ με αυστηρό πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος από τον Πατεράκη (υπάρχει επαφή αλλά σίγουρα όχι πρόθεση). Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας το δοκάρι του Βακαλουνάκη στο 74΄. Είναι χαρακτηριστικό πως η Αναγέννηση δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον Συροκάκη, ωστόσο κράτησε το ''0'', είτε λόγω της τύχης, είτε λόγω της δικιάς μας έλειψης πίστης και συγκέντρωσης, που δικαιολογείται εν μέρη από το άγχος, τόσο της πρεμιέρας, όσο και του γρήγορου γκολ του αντιπάλου. Καλή η διατησία του Σταυρουλάκη, με την ομάδα μας να ζητάει πέναλτυ σε χέρι του Χατζάκη από κεφαλιά του Νταγκουνάκη.
Μινώταυρος: Συροκάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης (76’ Καράκης), Μαρινάκης, Πατεράκης, Τζαγκαράκης, Καβρουλάκης, Νταγκουνάκης (76’ Τσικουδάκης), Βακαλουνάκης, Ψαράκης, Δημούσης (63’ Μιχάκης).
Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ταρτάλας, Λαγουδάκης, Μαστοράκης, Λιοντάκης, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Μαραβέλας, Μακράκης (90’+ Χρυσοφάκης), Μπαριτάκης (68’ Χριστάκης), Κουτούζος, Αρχαγγελίδης (86’ Γερομαρκάκης).