Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Καλές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό παρά την ήττα,

 

Θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα για τον Μινώταυρος στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Πανίδης παρουσίασε ένα πολύ νεανικό σύνολο που "άρεσε" ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οπότε και κυριάρχησε δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Γρανίτη.

Ο Μινώταυρος κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄με τον Νίκο Αναστασόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα μετά από μία εντυπωσιακή ενέργεια και πάσα του Χαράλαμπου Κογιαννάκη. 

Η ομάδα της αγ. Μαρίνας κατάφερε να ισοφαρίσει 5΄πριν την ανάπαυλα με σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε 10΄πριν το τέλος με σουτ εντός περιοχής.

Ο Γιώργος Πανίδης χρησιμοποίησε και τους 28 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του. 

Ντεμπούτο με την Α' ομάδα του Μινώταυρου, εκτός από τα νέα αποκτήματα της ομάδας Δημήτρη Κτιστάκη και Ευτύχη Κουκάκη, οι οποίοι άρεσαν πολύ, πραγματοποίησαν και οι γεννημένοι το 2004 Αρμάντο Σούλκε, Άγγελος Τσάλα, Άγγελος Μωραιτάκης, Ζέφι Κλέντι, Γιώργος Ροντήρης, Ευτύχης Κυμινουλάκης, Λευτέρης Κασιμάτης και Μιχάλης Μαξίμ (2005) από την περυσινή   Κ16 του Μινώταυρου.

Μινώταυρος: (Γιώργος Πανίδης) Καλοριζικάκης (45'Μιχελάκης), Κτιστάκης (30'Κυμινουλάκης) (65' Μαραγκάκης), Γιουρμετάκης (30'Αμαξόπουλος) (65'Κασιμάτης), Δαμανάκης (30'Θάνος)(65'Σακουάλος), Σούλκε (30'Τσάλα) (65'Ζέφι), Μπίλλης (45'Κοσμαδάκης), Κογιαννάκης (60'Μαξίμ), Κουκάκης (60'Σένια), Αναστασόπουλος (30'Βόρφι) (65'Ροντήρης), Στόϊτσος (30'Ζαγκουντίνος)(60'Κοσμαδάκης), Μιχάκης (45'Μαναρώλης).

Απόντες για διαφόρους λόγους οι:: Δημητρίου ,Παπαδάκη, Βουρτσάνη, Γιαννουδάκη, Χαλιβελάκη, Πρέζια, Αγγελακη, Μαντσέλη, Αποστολάκη, Μανωλεδάκη.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 29/8 με τον Ηρακλή Νεροκούρου στα Νεροκούρου.