Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μεγάλη συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Μινώταυρου.


Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη χθες Τετάρτη 3 Ιουνίου η επαναληπτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Μινώταυρου στα νέα γραφεία του ιστορικού συλλόγου στις Μουρνιες. 
Τα καθήκοντα του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης άσκησε ο κ Σχοινάς Μιχάλης ενώ την εφορευτική επιτροπή συμπλήρωσαν η δικηγόρος Σταματίνα Κουλουριώτη-Πολιουδάκη και ο Καψομενάκης Σπύρος. 
Το παρόν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση έδωσαν 53 από τα 163 ενεργά εγγεγραμμένα μέλη των πρασίνων, τα οποία και ενέκριναν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. 
Ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του συλλόγου για την επόμενη διετία από τις οποίες προέκυψαν τα εξής τακτικά μέλη:  Τσουβαλάς Γεώργιος, Κοτσάκης Γεώργιος, Κογιαννάκης Εμμανουήλ, Σπυριδάκης Ιωάννης,Παπαδάκης Γεώργιος, Κασσιμάτης Στέφανος, Αγγελάκης Γεώργιος, Κρινόπουλος Νικόλαος, Κατσαράκης Εμμανουήλ,  με αναπληρωματικούς Φυλλαδιτάκη Μαριάννα και Κυμινουλάκη Νικόλαο. 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι  Φιωτάκης Κωνσταντίνος, Πολιουδάκης Γεώργιος, Μπομπολάκης Βασίλειος, με αναπληρωματικό τον Πάτερ Δρακάκη Ιωάννη.
Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στο ΔΣ του πρώην Προέδρου και επί σειρά δεκαετιών Γενικού Γραμματέα του συλλόγου κ Παπαδάκη Γιώργου.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα την Παρασκευή 5 Μαιου 2020 στις 8:00μμ στα γραφεία του Μινώταυρου στις Μουρνιές.