Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Γενική συνέλευση και εκλογές για τους "πράσινους"


Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Μινώταυρου Μουρνιών με θέμα την επικύρωση  του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της χρονιάς αλλά και η ανάδειξη του  νέου Διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Τετάρτη του Μαίου.
Το Δ.Σ. του Μινώταυρου αποφάσισε χθες ομόφωνα και μετά την συμπλήρωση 2 ετών όπως προβλέπετε από το καταστατικό των πρασίνων την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν την Τετάρτη 27 Μαϊου 2020 στο γήπεδο των πρασίνων τόσο για την επικύρωση των Διοικητικών αλλά και οικονομικών πεπραγμένων μιας απόλυτα πετυχημένης χρονιάς αλλά και για την ανάδειξη του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου που θα αναλάβει να οδηγήσει τους πράσινους σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και οι εκλογές, φέτος θα πραγματοποιηθεί εντός του γηπέδου για λόγους προστασίας από τον covid 19.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

O Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ καλεί τα μέλη του, στην ετήσια γενική συνέλευση την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρά 7:00μμ στο γήπεδο της ομάδας μας με θέματα:
1)Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2) Ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής 3)Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ θα επαναληφθεί οριστικά την Τετάρτη 03/6/2020 την ίδια ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση.