Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Μεγάλη συμμετοχή στην Ετήσια συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.


Την Τετάρτη 30/5/2018 διεξήχθη η ετήσια Γ.Σ του συλλόγου στα νέα γραφεία στις Μουρνιες, ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ για την επόμενη διετία από τις οποίες προέκυψαν τα εξής τακτικά μέλη: Κοτσάκης Γ., Αγγελάκης Γ., Σπυριδάκης Γ., Κογιαννάκης Μ., Μπομπολάκης Β., Κασσιμάτης Σ., Μωραϊτάκης Σ., Φυλλαδιτάκη Ν., Αρχοντάκης Μ., με αναπληρωματικούς τους κύριους Κυμινουλάκη και Στόιτσο. Στην Εξελεγκτική επιτροπή οι κύριοι Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Φιωτάκης.
Το νέο Δ.Σ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 4/6 προκειμένου να κατανεμηθούν τα αξιώματα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στα αξιοσημείωτα της διαδικασίας η μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του συλλόγου αλλά και το κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης αφού είχαμε την ταυτόχρονη αποχώρηση από το Δ.Σ. του επί 10ετία προέδρου και επί 20 χρόνια παράγοντα Γιώργου Βεργάκη, του επί 25ετια παράγοντα και πρώην προέδρου Γιώργου Παπαδάκη και του επί 20 χρόνια ταμία Κώστα Φιωτάκη οι οποίοι για διαφορετικούς ο καθένας λόγους, αδυνατούσαν να συνεχίσουν στο Δ.Σ., δεσμεύτηκαν όμως να συνεχίσουν να προσφέρουν και να υπηρετούν τον σύλλογο εξωδιοικητικά.
Το νέο Δ.Σ ευχαριστεί τα επερχόμενα μέλη του για την πολυετή και μεγάλη προσφορά τους στην εδραίωση του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά σε Παγκρήτιο επίπεδο και τους εύχεται υγεία και καλή δύναμη στις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.